Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Πανελλήνιο Συνέδριο Το Κρέας και τα Προϊόντα του


Ημερομηνία
03/02/2017 - 05/02/2017


Χώρος

Πόλη : Θεσσαλονίκη
Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Πληροφορίες


Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας : Meat News /HELEXPO
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :
Τηλέφωνο : 210 8210028

Συνέδριο - θεσμός στον τομέα του κρέατος


Το Πανελλήνιο Συνέδριο Το Κρέας και τα Προϊόντα του «Από τον στάβλο στο πιάτο» ανακοινώνει την επόμενη διοργάνωσή του στις 3,4 και 5 Φεβρουαρίου 2017 και έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του. Τόπος διεξαγωγής του είναι το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» - Αίθουσα Ολυμπιάς. Διοργανώνεται από το περιοδικό Meat News και την HELEXPO, η οποία και θα το φιλοξενήσει στη διάρκεια της έκθεσης Zootechnia.
Το Συνέδριο Κρέατος διοργανώνεται για πέμπτη φορά και, όπως έδειξε και η τελευταία διοργάνωση το 2015, έχει καταστεί θεσμός. Η συμμετοχή περισσοτέρων από 120 παρουσιάσεων σε ένα πλήρες τριήμερο εργασιών την προηγούμενη φορά, αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και τις δυνατότητες που διαγράφονται από την εξέλιξη της επιστημονικής έρευνας και της τεχνολογίας για την ανάπτυξη ολόκληρου του τομέα του κρέατος. Οι προοπτικές είναι θετικές, τόσο στην πρωτογενή παραγωγή, η οποία έχει μεγάλα περιθώρια να αυξήσει το προϊόν της και να καλύψει ένα τμήμα από το τεράστιο έλλειμμα στην αυτάρκεια, όσο και στην μεταποίηση, η οποία έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι μπορεί να αναπτύξει νέα ποιοτικά προϊόντα και να αναδείξει την γευστική παράδοση της χώρας.
Το Συνέδριο προσφέρει δυνατότητες σύζευξης της επιστημονικής γνώσης που παράγεται στα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας και στην παραγωγή, ανταλλαγής πληροφοριών ανάμεσα σε επιστήμονες και ειδικούς και διεπιστημονικής συζήτησης ανάμεσα σε όλες τις ειδικότητες και τα επιστημονικά πεδία.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


Υπό την αιγίδα


Υποστηρικτής


Χορηγοί επικοινωνίας