Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

MOYΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΟΛ

 
 
Άμεσα φαίνεται πως αναλαμβάνει δράση στον ΔΟΛ ο Βασίλης Μουλόπουλος, προκειμένου να σωθεί ο ιστορικός Οργανισμός και να μη μείνουν στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενοι. Ήδη, από την "ταυτότητα" της Αυγής έχει διαγραφεί το όνομά του, το οποίο όμως δεν έχει μπει στα Νέα, αφού εκεί υπάρχει μόνο το όνομα του Σταύρου Ψυχάρη.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: οι εξελίξεις "έτρεξαν" από τη Δευτέρα και χωρίς κανείς να μάθει το παραμικρό. Τις τελευταίες εξελίξεις δηλαδή, γιατί μετά την επίσκεψη Μουλόπουλου στο Βήμα λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, πολλά είχαν ακουστεί, γραφτεί και… διαψευστεί.
Το απόγευμα της Τρίτης (17.01.2017) έπεσε σαν "βόμβα" όχι μόνο στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά, όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις, και στα γραφεία των κομμάτων της αντιπολίτευσης. «Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες (σ.σ. τη Δευτέρα) από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δύο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.