Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ

 
 
 
Ένας άλλος Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε την Παρασκευή όπου ταξίδεψε στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα και τον περίμενε η Μελάνια.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ την αγκάλιασε, την έπιασε από το χέρι και περπάτησαν μαζί ενώ της άνοιξε την πόρτα του αμαξιού για να... περάσει πρώτη! Και εκείνη όμως άφησε την... ξινίλα της στο σπίτι και έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμα της.


Ντυμένη «φωτιά στα κόκκινα» συνόδευσε τον αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, με ένα πλατύ χαμόγελο, αφήνοντας πίσω την στενάχωρη φιγούρα της από την ορκωμοσία. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ μετά από την ορκωμοσία του συζύγου τους, που η αλήθεια είναι ότι δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.
Όταν προσγειώθηκε το Air Force One εκείνη έσπευσε να υποδεχτεί τον σύζυγο της τον οποίο είχε να δει περίπου δυο εβδομάδες. Εκείνος κατέβηκε, την έπιασε από τη μέση και της έδωσε ένα φιλί. Στην συνέχεια περπάτησαν πλάι πλάι για να βρεθούν κοντά στους δημοσιογράφους αλλά και στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να υποδεχθεί τον Τραμπ.
Ντόναλντ και Μελάνια θα δώσουν το «παρών» στο χορό του Ερυθρού Σταυρού που θα γίνει στο Παλμ Μπιτς.

πηγη Koolnews