Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Γνωρίστε τη Melania Trump

Αυτή είναι η νέα πρώτη κυρία της Αμερικής, μετά του συζύγου της,  Donald Trump  ως 45ος Πρόεδρος από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά πόσα γνωρίζουμε για την ΜΕΛΑΝΙΑ;


 παιδική ηλικία
Melania Knauss γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1970, στο Novo Mesto στη Νοτιοανατολική Σλοβενία που ήταν τότε ένα μέρος της Γιουγκοσλαβίας. Ο πατέρας της Βίκτωρ, δραστηριοποιούταν με  αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και η μητέρα της, Amalija, ήταν πατρονίστ. 
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Ljubljana, για ένα έτος πριν από την αναχώρηση να ακολουθήσουν τις φιλοδοξίες της μοντελοποίησης, με πέντε γλώσσες στο ενεργητικό της: Σλοβενικά, Σερβικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.


Η καριέρα ήρθε το 1988 όταν υπέγραψε με μια  αντιπροσωπεία στο Μιλάνο, ενώ κινείται στην ιταλική πόλη τέσσερα χρόνια αργότερα, το 1992 για  μοντέλο πλήρους απασχόλησης .Αφού μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1996, για να υπογράψει σε μια σειρά από εκστρατείες και εμφανίστηκε σε πολλούς οίκους μόδας. Έκτοτε έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα από Βουλγαρία αμερικανική Vogue, Ocean Drive, GQ, Νέα Υόρκη περιοδικό, Vanity Fair Italia, γοητεία και InStyle Γάμοι. το 2000, χαρακτηρίστηκε ως ένα μοντέλο του 2000 αθλητισμός  με θέμα μαγιό μπικίνι.


Η Συνάντηση  με τον Donald Trump 
Συνέβη όταν  ήρθε  στις Ηνωμένες Πολιτείες με πλήρη απασχόληση, το 1998. Είπε ότι αρνήθηκε να δώσει τον αριθμό της,  λαμβάνοντας τον δικό του. «Όπως και αν δώσω τον αριθμό μου, είμαι απλά μία από τις γυναίκες που τους τηλεφωνεί,»  εκ των υστέρων, τον κάλεσε η ίδια. 
Την πρώτη φορά που βγήκαν  ήταν στο Moomba στη Νέα Υόρκη.  Το 2004 της έκανε πρόταση γάμου και παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα στο Μαρ-a-Lago, Κτήμα Palm Beach .

Όταν έγινε κ. Trump
Στις 22 Ιανουαρίου 2005, έγινε τρίτη σύζυγος του Donald Trump και  θετή μητέρα για τα τέσσερα πρώτα τέκνα – Donald Junior, Ιβάνκα, Eric και Tiffany. Για το γάμο της,  αναφέρθηκαν να έχουν κοστίσει 1 εκατομμύρια δολάρια, ένα Galliano Τζον για Christian Dior υψηλής ραπτικής νυφικό. Το φόρεμα, στολισμένη με 1.500 κρύσταλλα και αποτελούμενο από ένα τρένο 13ft, πήρε 550 ώρες για να ολοκληρωθεί. Τον Μάρτιο του 2006, γέννησε τον μοναχογιό τους, Barron William Τραμπ, ο οποίος αποκαλεί Mini Donald. Αυτός έχει τεθεί δίγλωσσο και άπταιστα στην ιθαγενών σλοβενική της μητέρας του.








Η προεδρική εκστρατεία
Κατά τη διάρκεια της  Αμερικανικής προεδρικής εκστρατείας, η ΜΕΛΑΝΙΑ φρόντισε να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της σε όλους τους χώρους. Φόρεσε Roland Mouret στις τηλεοπτικές συζητήσεις, Gucci και Εμίλια Wickstead και Roksanda σε πρόσφατες ημερομηνίες  της εκστρατείας. Κέρδισε επαίνους για το στυλ της.



Γνωρίστε τη Melania πρώτη κυρία,  είναι η δεύτερη πρώτη κυρία που  έχει γεννηθεί εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών (η πρώτη είναι Λουίζα Adams, σύζυγος του Τζον Κουίνσι, ο οποίος ήταν Πρόεδρος από το 1825 ως το 1829), και  τρίτη πρώτη κυρία για να εργαστεί ως μοντέλο (εκτός από το Φορντ Betty και Πατ Νίξον). Πριν από τις εκλογές, είπε ότι έχει φανταστεί το ρόλο της ως πρώτη κυρία για να είναι «πολύ παραδοσιακή... όπως η Jackie Kennedy ή Betty Ford», και πρόσφατα υποσχέθηκε να περνούν  χρόνο  στο λευκό οίκο, επικεντρωμένη σε εκστρατείες κατά του σχολικού εκφοβισμού.
πηγή:vogue.co.uk