Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

 
 
Η αγαπημένη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ αποδέχτηκε την πρόσκληση της Άνγκελα Μέρκελ και θα είναι παρούσα στην Σύνοδο που θα...
πραγματοποιηθεί στη γερμανική πρωτεύουσα τον ερχόμενο μήνα με πρωταγωνίστριες γυναίκες επιχειρηματίες.
   
Το ταξίδι της Ιβάνκα στο Βερολίνο έρχεται λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο της, υπό τον τίτλο: «Eργαζόμενες γυναίκες: Ξαναγράφοντας τους κανόνες της επιτυχίας».

«Ανυπομονώ να προωθήσω τον ρόλο της γυναίκας στην οικονομία και το μέλλον του εργατικού μας δυναμικού σε παγκόσμιο επίπεδο», έγραψε η Ιβάνκα στον λογαριασμό της στο Twitter, επιβεβαιώνοντας την επίσκεψή στο πλαίσιο της συνόδου των W20, στα τέλη Απριλίου.
   
Σύμφωνα με αξιωματούχο ο οποίος δεν κατονομάζεται, η αγαπημένη κόρη του Αμερικανού προέδρου δέχτηκε πρόσκληση από την Μέρκελ κατά την πρόσφατη επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Ουάσινγκτον.
  
Οι δύο κυρίες πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί όταν η Γερμανίδα καγκελάριος επισκέφθηκε για πρώτη φορά τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον. 

Αξιωματούχοι από το Βερολίνο είχαν ζητήσει από την πρώτη κόρη να κανονίσει μία συνάντηση Αμερικανών και Γερμανών επιχειρηματιών...

protothema.gr