Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

 
 
Μπορεί οι προκλήσεις του Ερντογάν να μην έχουν τέλος και να δηλώνει ότι «Δεν μπορεί να ζήσει σε εδάφη γκιαούρηδων»… Ο τούρκος όμως παραγωγός του «Survivor» και επιστήθιος φίλος του απαράδεκτου προέδρου της γειτονικής χώρας, φαίνεται ότι έχει άλλη άποψη για την Ελλάδα και την εξωτερική πολιτική!
Αντικαθιστώντας τον Σάκη Τανιμανίδη για δυο ημέρες στην παρουσίαση  του παιχνιδιού, αναφέρθηκε στις ομορφιές των ελληνικών νησιών, δηλώνοντας ότι έχει επισκεφθεί τα περισσότερα… Και προσκάλεσε το καλοκαίρι τους παίκτες στη Μύκονο για τρεις ημέρες!
Μάλιστα σε αντίθεση με τον τούρκο πρόεδρο ο Acun Ilicali εκθείασε την Ελλάδα και τους έλληνες, ενώ ως έξυπνος και προοδευτικός άνθρωπος έδειξε ότι πιστεύει στην επιχειρηματική διπλωματία και στη συνεργασία των δύο πλευρών… αναδεικνύοντας αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν!
Η παρουσία του όμως στο παιχνίδι επισφραγίστηκε και με ένα επικό τρολάρισμα… Μιας και την πρώτη ημέρα που αντικατέστησε τον έλληνα παρουσιαστή στον αγώνα επάθλου των δυο ομάδων… αναγκάστηκε – τρόπος του λέγειν, να «διαφημίσει» το Ελληνικό ορθόδοξο Πάσχα! Και το έκανε ακομπλεξάριστα! Δηλαδή ένας μουσουλμάνος διαφήμιζε τα έθιμα των ελλήνων προσφέροντας στους νικητές πασχαλινά τσουρέκια και κουλουράκια!
Κατά τα άλλα ο τούρκος παραγωγός έχει έρθει στην Ελλάδα για να μείνει κάνοντας business. Η επιτυχία του «Voice» που προηγήθηκε, αλλά και η εκτόξευση του «Survivor» ανοίγουν το δρόμο για μια μόνιμη συνεργασία με τον ΣΚΑΙ, επωφελή και για τις δυο πλευρές.πηγη Enimerosi 24