Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ Fraport

 
 
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας Astra-Airlines στον ιστότοπό της, η Fraport Greece ανακοίνωσε ήδη αυξήσεις φόρων υποκείμενων ανά επιβάτη, τόσο για...
τα δρομολόγια των χαρακτηρισμένων άγονων γραμμών, όσο και για τα υπόλοιπα δρομολόγια.

Οι αυξήσεις αφορούν τους επιβάτες που αναχωρούν από τα αεροδρόμια Ακτίου, Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Κω, Λέσβου, Μυκόνου, Ρόδου, Σάμου, Σαντορίνης, Σκιάθου και Χανίων.

Για τα δρομολόγια των άγονων γραμμών, ο φόρος θα είναι πλέον στα 16,74 ευρώ, ενώ μέχρι σήμερα ίσχυε φόρος μόλις 30 λεπτών του ευρώ. Για τα υπόλοιπα δρομολόγια, ο φόρος ανακοινώθηκε στα 13,86 ευρώ, αυξημένος κατά 1,56 ευρώ από τα 12,3 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της, η αεροπορική εταιρεία αναμένεται να αναλάβει να καλύψει το επιπλέον ποσό του φόρου μόνο για όσα εισιτήρια έχουν μέχρι στιγμής εκδοθεί και δεν συμπεριλαμβάνουν την εν λόγω αύξηση, ενώ άγνωστο παραμένει το τι θα κάνουν οι υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες.

Σε κάθε περίπτωση, οι επιβάτες που θα αναχωρήσουν από τα παραπάνω αεροδρόμια, πρόκειται να καταλάβουν στην πράξη πως πλέον τελούν υπό νέα διοίκηση.