Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Κοσιώνη: Αν εργαζόμουν στο ΑΠΕ θα ένιωθα βαρύτατα θιγμένη

Κοσιώνη: Αν εργαζόμουν στο ΑΠΕ θα ένιωθα βαρύτατα θιγμένη

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ πήρε κι αυτή θέση με αφορμή τα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς στη συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής (διαβάστε ΕΔΩ).
Ο ΥΠΕΞ είπε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε συμφωνήσει να δώσει συνέντευξη στο κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αλλά υπαναχώρησε από την απόφασή του αυτή έπειτα από παρέμβαση του τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος είναι σύμβουλος του Ερντογάν και συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ λόγω και του reality show «Survivor».
Η Σία Κοσιώνη έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook:
«Αν εργαζομουν στο ΑΠΕ σήμερα θα ένιωθα βαρύτατα θιγμένη. Ποιος είπε στον κ. Κοτζιά οτι.. αν τη συνέντευξη Ερντογάν την είχε κάνει δημοσιογράφος του ΑΠΕ δε θα ρωτούσε για το θέμα της Συνθήκης της Λωζάνης που εδώ και ένα χρόνο συστηματικά θέτει ο Τούρκος πρόεδρος; Παραδέχεται λοιπόν δημοσίως ο Έλληνας ΥΠΕΞ οτι η κυβέρνηση θα «φρόντιζε» τι να ρωτήσει και τι όχι ο συνάδελφος; Θέλω να πιστεύω οτι του ξέφυγε του κυρίου Κοτζια. Άλλωστε αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία...»