Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Το ζεις ή το ποστάρεις;

Το ζεις ή το ποστάρεις; enneanews

Το ζεις ή το ποστάρεις;

Ποιος πέρασε καλύτερα;  Ποιος έφαγε το πιο gourmet φαγητό; Ποιος είχε την καλύτερη θέα από την ξαπλώστρα του το σαββατοκύριακο; Ποιος πήγε για ποτό σε ταράτσα της πόλης και δημοσίευσε την πιο αρτιστίκ φωτογραφία με θέα το cocktail και το ολόγιομο φεγγάρι;

Το ξέρεις πως η μάχη των likes είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και είναι  ένα από τα μέσα που χαρίζει απλόχερα την αυταπάτη  πως είσαι ξεχωριστός και δημοφιλής σε έναν ψεύτικό κόσμο ή καλύτερα σε έναν κόσμο χωρίς ουσία!
Τα χιλιάδες likes είναι γνώριμο νούμερο κάτω από τα ημίγυμνα και φιλήδονα κορίτσια που ποστάρουν φωτογραφίες με το νέο τους  μαγιό στην Ψαρού…

Πριν αναρωτηθείς πόσο χάλια είναι η δική σου ζωή όταν είσαι στο διαμέρισμά σου και χαζεύεις τα ποστ των άλλων σε παραλίες, θάλασσες και ακτές…. Αναρωτήσου αν οι ίδιοι είναι χαρούμενοι! Πόσο ευτυχισμένοι να νιώθουν όταν πριν φάνε το φαγητό τους το έχουν βγάλει 50 φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές, όταν για μια φυσική φωτό δίπλα στο κύμα έχουν καεί κάτω από τον καυτό ήλιο μέχρι να την πετύχουν και πως όταν την αναρτούν κρεμιούνται πάνω από το κινητό τους για να τσεκάρουν τα likes που κατάφεραν να πάρουν!

Γιατί αν το καλοσκεφτείς αυτοί δεν μπορούν να απολαύσουν ποτέ αυτό που τρώνε ή εκεί που βρίσκονται καθώς χάνονται στην οθόνη του κινητού τους, ψάχνοντας για μια στιγμιαία ικανοποίηση του εγώ τους!

Άρα παραλία – διαμέρισμα σημειώσατε Χ!