Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ




Υψηλές θερμοκρασίες και εντυπωσιακές εμφανίσεις! Αυτή είναι η τάση κάθε καλοκαίρι… Το φετινό καλοκαίρι, όμως, είναι λίγο πιο διαφορετικό σε ότι αφορά τα ρούχα που θα δημιουργήσουν τις εντυπωσιακές σας εμφανίσεις.
Η μόδα φέτος φλερτάρει έντονα με το αθλητικό στιλ που αναδεικνύεται με τις σωστές θηλυκές πινελιές… Και τι εννοούμε; Ναι, οι φόρμες και τα αθλητικά τοπ είναι μόδα και πρέπει να τα τολμήσετε! Στενές φόρμες ακόμα και σε έντονα χρώματα με λευκά ή μαύρα τοπ…. Αθλητικά σορτσάκια για την παραλία και αθλητικές μπλούζες για κάθε μέρε… Επιλέξτε ακόμα και μια ολόσωμη αθλητική φόρμα! Συνδυάστε την με αθλητικά παπούτσια και όχι σαγιονάρες!
Η δεύτερη μεγάλη τάση του καλοκαιριού είναι τα αέρινα, μάξι φορέματα που συνδυάζονται όχι με ψηλοτάκουνο πέδιλο, αλλά με σανδάλια…. Μπορείς να τα φορέσεις για βραδινές εμφανίσεις, αλλά και μέσα στην ημέρα, ανάλογα με το στιλ του φορέματος…
Τέλος, μια αγορά που σίγουρα που πρέπει να κάνεις είναι οι αγαπημένες εσπαντρίγιες που παραμένουν και φέτος στην μόδα, συνδυασμένες με κοντά σορτσάκια και τζιν παντελόνια.