Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΓΙΩΤΗΣ ΑΕ

Η ΓΙΩΤΗΣ είναι μια 100% ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, με μακρά ιστορία και απόλυτα ταυτισμένη με την εξέλιξη της ελληνικής διατροφής.  Ταυτόχρονα παραμένει διαχρονικά μια σύγχρονη βιομηχανία, βασισμένη στην ποιότητα και την καινοτομία. Οι έννοιες αυτές είναι συνυφασμένες με το DNA της Εταιρείας από το 1930, όταν ο  Ιωάννης και η Μαρία Γιώτη την ίδρυσαν με στόχο να προσφέρουν στα ελληνόπουλα μια δυναμωτική τροφή από πρότυπες καλλιέργειες της ελληνικής γης. Αποτέλεσμα ήταν τότε τα ΑΝΘΟΣ ΟΡΥΖΗΣ ΓΙΩΤΗΣ και ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΓΙΩΤΗΣ, δηλαδή οι πρώτες έτοιμες βρεφικές και παιδικές τροφές στην Ελλάδα.

Βασική προτεραιότητα της ΓΙΩΤΗΣ ήταν πάντα –και παραμένει- να εντοπίζει τις νέες τάσεις στη διατροφή, προσαρμόζοντάς τις στις ανάγκες των καταναλωτών. Ενδεικτικά καινοτόμα προϊόντα της είναι το ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ και ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ, τα πρώτα επιδόρπια στιγμής που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά, η ΦΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του έως και, πιο πρόσφατα, η πρωτοποριακή σειρά Sweet & Balance, κατάλληλη και για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Εταιρεία διαθέτει ένα από τα αρτιότερα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων.

Επιπλέον, η ΓΙΩΤΗΣ, που απασχολεί περίπου 350 άτομα, υλοποιεί από το 2012, ένα 4ετές επενδυτικό πλάνο ύψους € 12 εκ, το οποίο περιλαμβάνει και την λειτουργία του νέου εργοστασίου της στο Αγρίνιο.  Παράλληλα τα προϊόντα της Εταιρείας γνωρίζουν επιτυχία σε περισσότερες από 25 χώρες και στις 5 ηπείρους,

website: http://www.jotis.gr/