Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Τη θέλεις πολύ; Τι πρέπει να κάνεις (και να μην κάνεις) για να γίνει δική σου


Τη θέλεις πολύ; Τι πρέπει να κάνεις (και να μην κάνεις) για να γίνει δική σου

Τα ναι και τα μην του άντρα που θέλουμε!


1.
 Να είσαι έξυπνος.
Μην ΚΑΝΕΙΣ τον έξυπνο να ΕΙΣΑΙ έξυπνος. Μην προσποιηθείς πως τα ξέρεις όλα, μην μας διορθώνεις συνέχεια και μην έχεις πολύ τουπέ γιατί θα τα καταφέρεις το ακριβώς αντίθετο. Να είσαι άνετος με τον χαρακτήρα σου χωρίς να τον διαφημίζεις σε κάθε φράση σου.

2. Να είσαι ειλικρινής
Λατρεύουμε την ευθύτητα και την αμεσότητα. Λατρεύουμε τους τύπους που μας αποκαλύπτουν τις αδυναμίες του.  Το να είσαι ειλικρινής είναι ένας λόγος για να σου δώσουμε μια ευκαιρία.  Το γιατί σε χώρισε η πρώην σου ή πόσες φορές την απάτησες δεν συγκαταλέγονται στην ειλικρίνεια που απολαμβάνουμε.

3.  Να είσαι σέξι
Τίποτα πιο γοητευτικό από έναν παθιασμένο αρσενικό. Για αυτό τον λόγο σου προτείνουμε να καλλιεργήσεις την πλευρά του σέξι, δείχνοντας παθιασμένος για εμάς και πολύ τρυφερός ταυτόχρονα.  Εντάξει, δεν είναι και τόσο δύσκολο!

4. Να είσαι ιππότης
Σου ακούγεται παλιομοδίτικο, δεν είναι όμως. Το να μου ανοίξεις την πόρτα, το να μου δώσεις το μπουφάν σου, το να με πας έξω από την πόρτα μου το βράδυ είναι οι τρόποι, που υποδηλώνουν το ενδιαφέρον σου για αυτό μη φοβάσαι να γίνεις ένας σύγχρονος ιππότης.

5.  Μην παρακαλάς  
Ένας απεγνωσμένος άντρας που κάνει το τηλέφωνό μας να χτυπά κάθε λεπτό τουλάχιστον στις αρχές της σχέσης μας δημιουργεί συναισθήματα απόγνωσης και θα σε προσπεράσουμε με τον φόβο πως αν τα φτιάξουμε μαζί σου θα εξελιχθείς σε σούπερ stalker. Κράτα μια ισορροπημένη στάση στην επικοινωνία μαζί μας.

6. Μην μας αποκαλύψεις τα πάντα για σένα
Γυναίκας είμαστε και μας αρέσει να ξεδιαλύνουμε καταστάσεις. Το μυστήριο για τον χαρακτήρα σου, για την προσωπικότητά σου, για τη ζωή σου μας αρέσει και θα το εκτιμήσουμε στις σωστές δόσεις. Άσε να μας σε ανακαλύψουμε βήμα βήμα. Μην αποκαλύψεις τα πάντα για σένα σε ένα βράδυ. Τι θα έχουμε να περιμένουμε τα επόμενα; Ε;