Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ALIMENTARIA ΣΤΗ BARCELONA


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρόκειται να συμμετάσχει για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων - Ποτών «Alimentaria», που διοργανώνεται από τις 4 έως και τις 7 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Fira στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία.

Το περίπτε ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ALIMENTARIA ΣΤΗ BARCELONAρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα φιλοξενήσει επιχειρήσεις που εδρεύουν ή δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει το 80% του κόστους συμμετοχής στην έκθεση.

Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη θα ανέρχεται στα 845 ευρώ + Registration Fee 148,80 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο https://forms.gle/8487z85hy1eXinKX6  .

Η αίτηση θα οριστικοποιηθεί αφού προκαταβληθεί το 30% του κόστους, δηλαδή 253,50 ευρώ, προς τη Διοργανώτρια Εταιρεία Promo Solutions.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις στο Γραφείο της κεντρικής δομής του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων, στο τηλέφωνο 2231030190.

[ Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται: ενοίκιο χώρου / κατασκευή περιπτέρου / μεταφορά και ασφάλιση εμπορευμάτων, έως δύο χαρτοκιβώτια ανά εκθέτη / λειτουργικές δαπάνες (σύνδεση και κατανάλωση ηλεκτρικού για τον φωτισμό του stand, φύλαξη, service) / κοινόχρηστη κουζίνα για προσφορά καφέ, νερό κλπ. / διοργάνωση live cooking & tasting sessions / εξασφάλιση παραλαβής από κάθε εκθέτη του καταλόγου των σημαντικότερων αγοραστών / πρόσκληση σημαντικών εισαγωγέων να επισκεφθούν το περίπτερο

Τα έξοδα εισιτηρίων μετάβασης, διαμονής και διατροφής, παροχής για 24ωρη λειτουργία ψυγείων ή άλλου επαγγελματικού εξοπλισμού και τυχόν επιστροφής των προϊόντων, επιβαρύνουν εξ΄ ολοκλήρου τον εκθέτη.

Παροχές περιπτέρου ανοικτού τύπου: ειδική κατασκευή με λογότυπα της Περιφέρειας και της επιχείρησης / φωτισμός / πάγκος σερβιρίσματος με αποθηκευτικό χώρο και το λογότυπο του εκθέτη / βιτρίνα / σκαμπό / κοινόχρηστος χώρος b2b meating area με τραπεζοκαθίσματα ]