Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στη Λιβαδειά


 Ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στη Λιβαδειά

     Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο στην πόλη της Λιβαδειάς διακρίνεται για την κομψότητα, την άνεση, την πολυτέλεια και την ευρυχωρία των δωματίων του. Μπορείτε να επιλέξετε από τα 52 υπερπολυτελή δωμάτια ή τις άνετες σουίτες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομη ψύξη-θέρμανση, τηλεόραση, μίνι μπαρ, σεσουάρ, μαρμάρινα μπάνια, room service.

     Διαθέτει αίθουσα 250 ατόμων για συνέδρια, σεμινάρια ή δεξιώσεις.

     Επίσης διαθέτει ιδιόκτητο parking


ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Τηλ.: 22610 89710, 22610 89680

Τέρμα Δ. Παπασπύρου, Λιβαδειά


        Το Ξενοδοχείο Φίλιππος, στη Λειβαδιά, καταξιωμένος προορισμός επαγγελματιών στο νομό Βοιωτίας, καθιερώθηκε και σαν αγαπημένη επιλογή τουριστών και οικογενειών.

Τα ευρύχωρα και καλαίσθητα δωμάτια του ξενοδοχείου Φίλιππος συνδυάζουν την διακριτικότητα των γήινων χρωμάτων με ένα πλήθος σύγχρονων παροχών που κάνουν τον φιλοξενούμενο να αισθάνεται άνετα και οικεία. Το εξειδικευμένο και ευχάριστο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Οι ευέλικτοι χώροι, οι άψογες υποδομές και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός των εγκαταστάσεων του, προσφέρουν την δυνατότητα διοργάνωσης συνεδρίων, δεξιώσεων, συμποσίων και συναντήσεων στην αίθουσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Το σύγχρονο συνεχώς αναπτυσσόμενο συνεδριακό κέντρο είναι διακοσίων πενήντα (250) θέσεων. Η αίθουσα πολλαπλώς διαμορφωμένη, ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες της εκδήλωσης που φιλοξενεί, εγγυάται την απόλυτη επιτυχία κάθε διοργάνωσης. Η αίθουσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ξενοδοχείου Φίλιππος, φιλοξενεί καθημερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες, εσπερίδες, παρουσιάσεις και δειγματισμούς προϊόντων και τεχνολογιών σε πελάτες, private και board meetings.