Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Άλλος για το Χόλυγουντ

 

Άλλος για το Χόλιγουντ...εννεαnews


Άλλος για το Χόλυγουντ

Κάποιος να τους μαζέψει..
Αν είναι δυνατόν οι μισοί Έλληνες να δηλώνουνεπώνυμοι. 
Κάτι τα social media, κάτι οι εξεζητημένες εμφανίσεις τους,άντε και ένα πέρασμα από την τηλεόραση. Την "είδαν" να ταυτίζονται μεstar του Χόλυγουντ! Καλέ ηρεμήστε λίγο, άλλο Αθήνα και άλλο Χόλυγουντ!!Δεν γίνατε πια και επώνυμοι παγκόσμιου βεληνεκούς με περιοδικέςτηλεοπτικές εμφανίσεις.  Κάποιοι και κάποιες την ιδρώσανε τη φανέλα!! Δεν έχετε τόσο ενδιαφέρον, επειδή μας δείχνετε μια τα ρούχα σας, μιατους συντρόφους σας. 
Το καλοκαίρι είδαμε όλων των ειδών τα μαγιό υπαρκτάκαι μη, και τώρα που χειμώνιασε και κρύωσε ο καιρός είπατε να δείξετε τασπίτια σας. 
Καλά η Melania Trump να το καταλάβω πρώην πρώτη κυρία τηςΑμερικής να μας παρουσιάσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Λευκό οίκο.Καλά και η Jennifer Aniston ηθοποιός παγκόσμια αναγνωρίσιμη...εμ εσείςεδώ; 
Επειδή πήρατε μια εκπομπή - εσείς ξέρετε πως - ή γίνατε ηθοποιοί ήπαντρευτήκατε   πλούσιο πιστέψατε ότι σας γνωρίζουμε όλοι; Μα όλοι εδώστην Ελλάδα την ψωνίσατε και λυσσάξατε να μας δείχνετε την θέα τουσπιτιού σας, του καναπέ σας, του μπάνιου σας. 
Είδατε την Jennifer Lopez να ανεβάζει βίντεο το πρωινό της beaute και βαφτίζεστε Jennifer της Ελλάδας; 
Ζητείται πρωτότυπο σενάριο για οποιαδήποτε προβολή!!