Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

«Παραδίδω τη διοίκηση του δήμου, δεν αφήνω την Αθήνα», τονίζει χαρακτηριστικά.


 

Με ένα μήνυμα αντί «αποχαιρετισμού», που κλείνει με τη φράση «ήταν τιμή μου», ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μία ημέρα πριν από την παράδοση της διοίκησης του δήμου, εύχεται καλή επιτυχία στον νέο δήμαρχο, σημειώνοντας πως «ο πήχης είναι πλέον ψηλά».

Ταυτόχρονα, απευθύνεται στους δημότες της πρωτεύουσας, τονίζοντας ότι «η Αθήνα του 2023, απέχει παρασάγγας από αυτήν που παραλάβαμε το 2019» και δηλώνει «υπερήφανος για το έργο μας». Όπως επισημαίνει, η Αθήνα μπορεί «να συνεχίσει να κινείται γοργά», καθώς «διαθέτει πλέον το σχέδιο, τους πόρους, τα μέσα και τα εργαλεία» προς αξιοποίηση.


Στο ίδιο μήνυμα, υπογραμμίζει πως θα συνεχίσει να «υπηρετεί και να τιμά» τους Αθηναίους και πως θα ασκήσει δημιουργική αντιπολίτευση στο νέο δημοτικό συμβούλιο. «Παραδίδω τη διοίκηση του δήμου, δεν αφήνω την Αθήνα», τονίζει χαρακτηριστικά.

Τέλος, απευθύνει ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους συνεργάτες του για τη «μάχη» που έδωσαν μαζί, καθώς και στην οικογένειά του για την ολόθερμη στήριξη στην προσπάθειά του.

«Αύριο αναλαμβάνει ο νέος δήμαρχος. Τού εύχομαι να πετύχει για να ωφεληθούν οι δημότες και η πόλη. Ο πήχης είναι πλέον ψηλά. Εκεί που υποσχεθήκαμε ότι θα τον ανεβάσουμε», αναφέρει αρχικά ο κ. Μπακογιάννης και συνεχίζει:

«