Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ MIRAGGIO

 
 
 

Μήνυση για απάτη κατά του Miraggio από 36 εταιρείες της Β. Ελλάδας

THESSNEWS-DESK

Μήνυση κατά της ρωσικής ιδιοκτησίας του «Miraggio Thermal Spa» στο Παλιούρι Χαλκιδικής κατατέθηκε σήμερα από 36 εταιρείες της Β. Ελλάδας.
Οι οικονομικές απαιτήσεις των εταιρειών όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ράδιο Θεσσαλονίκη ανέρχονται στο ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.
Το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα «Miraggio Thermal Spa» ξεκίνησε να κατασκευάζεται τον Φεβρουάριο του 2014 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2016 με κόστος περίπου 50 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση στη Β. Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.
Όπως δήλωσαν μηνυτές στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, τα προβλήματα με τις ανεξόφλητες υποχρεώσεις ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2016 κι ενώ είχε ξεκινήσει η λειτουργία του ξενοδοχείου.
Η ομαδική μήνυση για απάτη κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατά 18 φυσικών προσώπων, μετόχων και εκπροσώπων της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου «Med Sea Health ΑΕ» και της τεχνικής εταιρείας «Stroicentre» που είχε αναλάβει τη γενική εργολαβία.
Σύμφωνα με πληροφορίες η προανάκριση της υπόθεσης θα διαρκέσει τουλάχιστον ένα μήνα.
Προηγήθηκε αγωγή από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία της Θεσσαλονίκης, κατά των «Med Sea Health ΑΕ» και «Stroicentre» η οποία συζητήθηκε στις 4 Απριλίου. Η αγωγή αφορά οφειλές ύψους 1 εκ. ευρώ ΠΗΓΗ ΤΗSSNEWS DESK