Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν την υγρή (αναίμακτη) ρινοπλαστική;


Η τέλεια μύτη αποτελεί όνειρο πολλών γυναικών, η ιδέα όμως, του να δώσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να μπουν στη διαδικασία μιας χειρουργικής επέμβασης και μετά της αποθεραπείας είναι σκέψεις που τις αποτρέπουν να περάσουν τελικά την πόρτα του ιατρείου ενός πλαστικού χειρουργού. 
Η ιδέα μιας κομψής, γαλλικής μύτης παρά αυτά δε φεύγει ποτέ από το μυαλό μιας γυναίκας που έχει παράπονο από το σχήμα της μύτης που ήδη έχει. «Όχι, από αυτό το προφίλ δεν είναι το καλό μου», «δεν με κολακεύει αυτή η γωνία» συχνά ακούγεται να λέει μια γυναίκα όταν κάποιος την φωτογραφίζει και δεν είναι ικανοποιημένη από το τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. 
Για αυτές τις γυναίκες η μη επεμβατική ρινοπλαστική ή αλλιώς η υγρή ρινοπλστική είναι μια δελεαστική λύση!
 Η διαδικασία της υγρής ρινοπλαστικής είναι απλή:  Μικρές ποσότητες υαλουρονικού εγχέονται κάτω από την λεπτή επιδερμίδα της γέφυρας της μύτης και με αυτόν τον τρόπο καμουφλάρεται η ασυμμετρία ή μια προηγούμενη ρινοπλαστική που δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. 
Το υαλουρονικό που εγχέεται στη μύτη για να κρύψει τις ατέλειες κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης των γυναικών. Το πώς δημιουργεί το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι απλό. Δημιουργεί τα ίδια αποτελέσματα (για να είμαστε ειλικρινείς ακόμα καλύτερα)  του contouring που κάνουν οι γυναίκες με το μακιγιάζ.  Το υαλουρονικό δημιουργεί το εφέ της πυραμίδας και έτσι όταν το φως πέφτει στη μύτη την κάνει να φαίνεται πιο λεπτή. Το αποτέλεσμα διαρκεί για ένα χρόνο και το υλικό μεταβολίζεται στο σώμα.
Το μεγαλύτερο προτέρημα της υγρής ρινοπλαστικής είναι το κόστος. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό και οι γυναίκες δε χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να το αποκτήσουν. Είναι μια γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία που πολλές γυναίκες πλέον τολμούν. Μοναδικό μειονέκτημα; Δεν έχει σπουδαία αποτελέσματα σε μεγάλες ή γαμψές μύτες και δεν διορθώνει προβλήματα στην αναπνοή όπως η ανοιχτή ρινοπλαστική.  
Πάρα αυτά, είναι η νέα γενιά ρινοπλαστικής!
Γιώργος Ανδρεανίδης Πλαστικός χειρουργός
Λ.Κηφισίας 94 Αμπελόκηποι
τηλ:  2103633200