Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Η ΑΓΚΑΛΙΑ




Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», η Μαρία Σαράφογλου, επισκέφτηκε τη Μ. Τετάρτη, τον...
Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού, «Η Αγκαλιά».

Η δημοσιογράφος συνάντησε το προσωπικό και τους εθελοντές που της εξήγησαν πως λειτουργεί ο Οργανισμός και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο και τις υπηρεσίες του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η «Αγκαλιά», συμβάλει στην προσπάθεια ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν το έμβρυο και τις συνέπειες της άμβλωσης, προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησής όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά. Στόχος της είναι να παρέχει υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν και να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να μεγαλώνει το παιδί σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον, με τη ζεστή παρουσία της μητέρας και του πατέρα.

Φέτος το Πάσχα, ο ΑΝΤ1 με σύνθημα την αλληλεγγύη και την προσφορά, πραγματοποιεί μία σειρά από στοχευμένες δράσεις καθώς και εθελοντικές ενέργειες, εμπλέκοντας ενεργά τους εργαζόμενους και τους συντελεστές των προγραμμάτων του, καλύπτοντας τις διαφορετικές και πολύπλευρες ανάγκες – διατροφή, ψυχολογική, υλικοτεχνική υποστήριξη κ.ά. 10 Ιδρυμάτων σε Αθήνα, Αίγινα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Ιωάννινα και Πάτρα.

Ο ΑΝΤ1 με στόχο να μεγιστοποιήσει το αποτύπωμα της ενέργειάς του, δημιούργησε, αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό, ειδική γραμμή υποστήριξης, με στόχο να ενισχύσει το έργο και τις καθημερινές ανάγκες αυτών των Ιδρυμάτων.

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να συμβάλλετε στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα από το κινητό τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 54961 (Χρέωση: 3,65€/sms συν ΦΠΑ), ή καλώντας από σταθερό στο 90 11 51 77 00 (Χρέωση: 3,91€/κλήση συν ΦΠΑ & τέλος τηλεφωνίας).

enimerosi24.gr