Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΠΡΩΤΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΚΑΙ




πέρυσι η μεγάλη επιτυχία για τον ΣΚΑΙ ήταν το Survivor καταφέρνοντας να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ κατά κοινή ομολογία το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης πήρε διαστάσεις κοινωνικού φαινομένου… Φέτος η επιτυχία του ΣΚΑΙ προέρχεται από τον τομέα της ενημέρωσης, αλλά σε καμια περίπτωση δεν είναι συγκρίσιμη με την περσινή. Αφενός διότι πρόκειται για ανόμοια πράγματα και αφετέρου διότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν έχουν καμιά σχέση με το περσινό φαινόμενο.
Ο λόγος για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη που αναμφισβήτητα αποτελεί την επιτυχία της σεζόν στο πρόγραμμα του καναλιού! Κι αυτό διότι κατάφερε να αυξήσει σημαντικά την τηλεθέαση του σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και να σκαρφαλώσει στην κορυφή της ζώνης των 8.
Μάλιστα όποια αλλαγή επιχείρησε του βγήκε, αφού μετακινήθηκε από τις 21.00 στις 20.00 χωρίς απώλειες και εν συνεχεία στα μέσα της φετινής σεζόν μετέφερε κατά ένα τέταρτο την έναρξη του, δηλαδή στις 19.45 πάλι χωρίς καμιά απώλεια.
Επίσης και ίσως αυτό ειναι το πιο σημαντικό, επειδή το δελτιο ειναι συλλογική δουλειά, απεδείχθη οτι η ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΙ ειναι μια δυνατή ομάδα, με καλή ποιότητα και αντανακλαστικά! Αφου παρα τις αλλαγές στη διοίκηση δεν υπέστη κανενα κραδασμό το δελτίο! Αντίθετα μάλιστα το γεγονός ότι ο σταθμός εμπιστεύθηκε σε έναν νέο άνθρωπο όπως είναι ο Νίκος Φιλιππίδης τη διεύθυνση ειδήσεων του βγήκε σε καλό!  πηγη enimerosi.gr