Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Μικρά μυστικά ομορφιάς κατευθείαν από τους beauty experts του Hollywood

Μικρά μυστικά ομορφιάς κατευθείαν από τους beauty experts του Hollywood enneanews

9+1 Beauty Tips 


  • Για να καταπολεμήσετε επαρκώς τους μαύρους κύκλους που επιμένουν, επιλέξτε ένα κονσίλερ με ελαφρύ πορτοκαλί τόνο. Θα σας εκπλήξει η ικανότητα του να ζωντανεύει τα κουρασμένα μάτια.
  • Για εντυπωσιακό βλέμμα χρησιμοποιείστε 3-4 μικρές τουφίτσες ψεύτικες βλεφαρίδες –η καλή ποιότητα είναι απαραίτητη- που θα τοποθετήσετε κατά μήκος των αληθινών, στα σημεία που εκείνες είναι μεγαλύτερες ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.
  • Εάν η επιδερμίδα σας δείχνει αφυδατωμένη και ρυτιδιασμένη, αποφύγετε να βάλετε ρουζ που λαμπυρίζουν γιατί θα τονίσουν περισσότερο τις γραμμές. Προτιμήστε πάνω από το ρουζ να απλώσετε με απαλά χτυπηματάκια μία πλούσια ενυδατική κρέμα για φυσική λάμψη.
  • Εάν ένα προϊόν βάσης έχει την ιδανική απόχρωση, αλλά σας δυσκολεύει στην εφαρμογή προσθέστε του μερικές σταγόνες από ενυδατικά έλαια προσώπου και κουνήστε πολύ καλά.
  • Το ρουζ ανεξάρτητα από το σχήμα των μήλων και το φάρδος της μύτης πρέπει να ξεκινάει τουλάχιστον 2 δάχτυλα από το σημείο που τελειώνει η μύτη.
  •  Για λαμπερά μήλα που ακτινοβολούν υγεία, αμέσως μετά τη βάση ψεκάστε με ένα ενυδατικό spay ελαφρώς την περιοχή στην οποία θα απλώσετε το ρουζ, ταμπονάρετε στιγμιαία με ένα χαρτομάντιλο και απλώστε το.

  • Για να δώσετε την εντύπωση των ψεύτικων βλεφαρίδων, γυρίστε τες με το ειδικό ψαλίδι απλώστε μία στρώση μάσκαρα για καμπύλες και κατόπιν 2-3 στρώσεις από μάσκαρα για όγκο.
  • Για να δείξει πιο εντυπωσιακό ένα βερνίκι στην απόχρωση του δέρματος λάβετε υπόψη τον τόνο της επιδερμίδας. Όσο πιο σκούρος ο τόνος, τόσο πιο παχιές οι στρώσεις του βερνικιού.
  • Αντί να υπογραμμίσετε με μαύρο μολύβι το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, μπορείτε να πετύχετε ένα εξίσου γοητευτικό αποτέλεσμα βάφοντας τις κάτω βλεφαρίδες και πιέζοντας ελαφρώς τη μάσκαρα στις ρίζες τους ώστε το χρώμα να περάσει στο δέρμα.


Προϊόν: Με το AMC gel eyeliner 74 της Inglot δημιουργήστε έντονη γραμμή περιμετρικά του κινητού βλεφάρου.

To φετινό καλοκαίρι το μακιγιάζ χρειάζεται έντονα χρώματα στα χείλη με πρωταγωνιστή το ζουμερό πορτοκαλί και το κόκκινο να ακολουθεί  αμέσως μετά. Για βάση προτιμήστε ένα καλό φον ντε τεν ή μπρονζέ πούδρα. Μην αμελείτε την ένταση στα μάτια με μια καλή μάσκαρα για όγκο και μήκος.