Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Αυτή την τάση στην πλαστική χειρουργική δεν την περιμένατε σίγουρα!

Αυτή την τάση στην πλαστική χειρουργική δεν την περιμένατε σίγουρα! enneanews


Οι πλαστικοί χειρουργοί του Los  Angeles αποκαλύπτουν και μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!
Η «επάνοδος της τέλειας θηλής» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σε λίγες λέξεις η νέα τάση που μας έρχεται από τους πλαστικούς χειρουργούς του Los Angeles.
Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος οι διασημότεροι και πλέον περιζήτητοι  πλαστικοί χειρουργοί του εξωτερικού αναφέρουν πως από τον προηγούμενο Δεκέμβριο έχει τετραπλασιαστεί ο αριθμός των γυναικών που ζητούν από τον χειρουργό τους να τους φτιάξει την τέλεια θηλή.
Tα τελευταία χρόνια η πλαστική χειρουργική γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στις γυναίκες οι οποίες είναι αποφασισμένες να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα οφέλη της για να αποκτήσουν τα χαρακτηριστικά σε πρόσωπο και σώμα που ονειρεύονται.
Ο πλαστικός χειρουργός της Νέας Υόρκης, Dr. Norman Rowe αναφέρει πως μέσα σε μία μόνο εβδομάδα δέχεται κατά μέσο όρο 18 γυναίκες που του ζητούν να αλλάξουν τη θηλή τους! Η αλλαγή που επιθυμούν αφορά είτε τη συμμετρία της θηλής ή να διορθωθεί το πρόβλημα της εισολκής θηλής, δηλαδή την κατάσταση εκείνη όπου η θηλή αντί να προβάλλει προς τα έξω είναι προς τα μέσα. Οι αριθμοί αναφέρουν πως το 20% των γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν εισολκή θηλών.


Η συγκεκριμένη τάση στην πλαστική σχετίζεται με την τάση πλέον των γυναικών να δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες. Μια αυξητική στήθους ή μια ρινοπλαστική δεν είναι αρκετές πια. Στην εποχή που όλα μπορούν να γίνουν οι γυναίκες λένε «γιατί όχι;» και επισκέπτονται τον ιατρό τους έτοιμες για αρκετές αλλαγές.
Φυσικά, θα αναρωτιέστε τον λόγο που παρουσιάστηκε τόσο ξαφνικά η αύξηση στην συγκεκριμένη επέμβαση.
Οι ημίγυμνες εμφανίσεις διάσημων μοντέλων και ηθοποιών στο κόκκινο χαλί πυροδότησαν το ενδιαφέρον των γυναικών.  Τα διάφανα τοπ φορεμένα χωρίς σουτιέν έφεραν στο αντρικό και γυναικείο τις μικρές και συμμετρικές θηλές. Οι γυναίκες πλέον πηγαίνουν στις κλινικές πλαστικής χειρουργικής με τη φωτογραφία διασήμων κοριτσιών όπως των Rihanna, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Kim Kardashian και ζητούν την τέλεια θηλή, όπως ακριβώς απεικονίζεται στις φωτογραφίες.
Πρόκειται για ακόμη μια «αμφιλεγόμενη» τάση του εξωτερικού γύρω από την γυναικεία ομορφιά. Το πόσο θα αντέξει στον χρόνο είναι θέμα προς συζήτηση!