Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε «φιάσκο» κατέληξε η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να θέσει ζήτημα στην κυβέρνηση για την επιλογή του αρχηγού της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Κι αυτό γιατί η Κ.Ο. του ομάδα, αντί να βρίσκεται στη Βουλή για να υποστηρίξει τον αρχηγό της, προτίμησε τις… παραλίες. Σε κάθε περίπτωση, από τους 86 βουλευτές, δεν βρέθηκαν στα κοινοβουλευτικά έδρανα οι 25.


Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, η διεύθυνση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έσπασε τα τηλέφωνα στους βουλευτές της τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να «μαζευτούν» μέχρι το τέλος της εβδομάδας και να αιτηθούν ονομαστικής ψηφοφορίας, για το θέμα της διοίκησης της ΕΥΠ, ωστόσο η σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή έμεινε στα σκαριά και αναμένεται η έναρξή της με τις πρώτες βροχές, που θα σημάνουν τη λήξη του θέρους για τους ΣΥΡΙΖαίους.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι, σε σύνολο 86 βουλευτών, έλειπαν από τη διαδικασία οι 25. Η κατάσταση στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μυρίζει… μπαρούτι καθώς, όπως φαίνεται, ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να μαζέψει ούτε τους βουλευτές του για μία ψηφοφορία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ