Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Εκρηκτική Βραζιλιάνα Lais Ribeiro [ΕΙΚΟΝΕΣ]






















εκρηκτική Βραζιλιάνα Lais Ribeiro είναι για ακόμα μία χρονιά ένα από τα βασικά πρόσωπα, ή «κορμιά» για να ήμαστε πιο ακριβείς, στις καμπάνιες και τις παρουσιάσεις της διάσημης αμερικάνικης εταιρείας εσωρούχων, μαγιό και ένδυσης, «Victoria’s Secret».
H 28χρονη μελαμψή καλλονή από την Teresina της Β.Α. Βραζιλίας, ύψους 1,83 και με αδυναμία στους μπασκετμπολίστες, συμπληρώνει φέτος μία 5ετία ως «Άγγελος» της «VS», παρά το γεγονός ότι συμμετέχει για 8 συνεχείς χρονιές στις πασαρέλες της, ενώ πρόπερσι ήταν αυτή που φόρεσε το περίφημο διαμαντένιο σουτιέν των εκατομμυρίων στο ετήσιο σόου της φίρμας. Έχοντας ήδη δεκάδες συμμετοχές σε καμπάνιες, όπως και εξώφυλλα, η Ribeiro, που πλέον ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη μεγαλώνοντας τον 11χρονο γιο της, αποτελεί και αγαπημένο «θέμα» των αντρικών και lifestyle περιοδικών καθώς δεν διστάζει να ποζάρει τολμηρά σε εκδόσεις όπως το «Sports Illustrated» ή το «Maxim».
Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Ribeiro σπούδαζε νοσοκόμα πριν την πείσει κάποιος φίλος της να δοκιμάσει την τύχη της σε παρασαρέλα του Σάο Πάοlo