Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Ηsephora υποδέχετε τα skincare προιόντα της Fresh

Όλα ξεκίνησαν από ένα σαπούνι…
Το 1991, στη Βοστώνη, ο Lev Glazman και η Alina Roytberg δημιούργησαν ένα σύνολο δώρων:
ένα κουτί σαπούνια τυλιγμένο σε χειροποίητο χαρτί, δεμένο με ένα λεπτό σύρμα γεμάτο με ημιπολύτιμη πέτρα. Με τα ογκώδη αρώματα και τα συστατικά τους, αυτά τα σαπούνια αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας του Fresh. Άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα στην Union Square στη Νέα Υόρκη.

Η Fresh, από ένα μικρό κατάστημα εξελίχθηκε σε μια διεθνή εταιρεία, παραμένοντας πιστή σε αυτό που την κάνει διαφορετική: φυσικά συστατικά και μια παραδοσιακή προσέγγιση της ομορφιάς, προσφέροντας μια ασυναγώνιστη αισθητική εμπειρία. Από τότε, η Fresh έχει αναπτύξει όλη την φροντίδα του δέρματος γύρω από 3 πυλώνες: την αποτελεσματικότητα των φυσικών συστατικών, τις τελετές ομορφιάς και τη σύγχρονη επιστήμη.

Τα απόλυτα skincare προϊόντα και όλα τα best sellers της Fresh είναι πλέον διαθέσιμα αποκλειστικά στο www.sephora.gr και Mobile App, καθώς και επιλεγμένα travel sizes στα καταστήματα Sephora.
Ανακαλύψτε τα Soy Face Cleanser, Rose Deep Hydration Facial Toner, Sugar Tinted Lip Treatment, Rose Deep Hydration Face Cream, Sugar Strawberry Exfoliating Face Wash και πολλά ακόμα τώρα στο www.sephora.gr