Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Terme di Saturnia: το θέρετρο 5 αστέρων ανοίγει ξανά


 Terme di Saturnia: το θέρετρο 5 αστέρων ανοίγει ξανά 
Ένα από τα πιο διάσημα θέρετρα της χερσονήσου, το Terme di Saturnia, επέστρεψε, πλήρως ανακαινισμένο, στις 3 Σεπτεμβρίου. Με μια υπόσχεση: αυτό το καλοκαίρι δεν θα τελειώσει ποτέ

Terme di Saturnia: η επανέναρξη (με ειδικές προσφορές)

Αυτό το καλοκαίρι, σας πήρε από τη θάλασσα προς το βουνό (από το πλοίο και το Salento , στα βουνά του Abruzzo , και στο Val d'Aosta. Τώρα είναι η ώρα που για μια αναγέννηση διάλειμμα σε ένα από τα πιο διάσημα ιαματικά λουτρά στην Ιταλία , όλα τα νέα.

Σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν ο κρατήρας του Κρόνου. Και εδώ, εδώ και χιλιετίες, τα νερά ξεχύθηκαν αδιάκοπα φέρνοντας ευεργετικές ουσίες στην επιφάνεια από την καρδιά της γης, σε θερμοκρασία 37,5 °. Θειά νερά , που περιέχουν θειικά ιόντα αλλά και σε σημαντικές ποσότητες διττανθρακικού, ασβεστίου, μαγνησίου, τα οποία έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στο καρδιο-κυκλοφορικό, αναπνευστικό, μυϊκό και σκελετικό σύστημα, με ισχυρή προστατευτική, αντιοξειδωτική και καθαριστική δράση.

Ιαματικά λουτρά Saturnia

Ένα μέρος που σίγουρα δεν είναι άγνωστο: η φήμη του Terme di Saturnia είναι γνωστή για πάνω από εκατό χρόνια, από το 1919, για να είναι ακριβής, στο οποίο άνοιξαν όχι μακριά από το μεσαιωνικό χωριό με το ίδιο όνομα, μεταξύ της θεαματικής φύσης του Τοσκάνου Maremma.


Ωστόσο, στις 3 Σεπτεμβρίου, το θέρετρο πέντε αστέρων ξανανοίγει με νέο πρόσχημα , μετά από μεγάλες ανακαινίσεις, οι οποίες έδωσαν νέα ζωντάνια και φρεσκάδα στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, όπου τα πάντα, από τα χρώματα, τα έπιπλα και τα υφάσματα έχουν επιλεγεί με ακραία φροντίδα, στο όνομα της ιστορίας, της αυθεντικότητας και της μοναδικότητας της δομής.


Οι χώροι της αίθουσας και του μπαρ δημιουργούν έναν συνεχή διάλογο με το εξωτερικό και το αίθριο γίνεται σημείο συνάντησης, πλημμυρισμένο με φως που εισέρχεται στα παράθυρα. Τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν θέα στη ιαματική πηγή, ή στο πάρκο των κοσμικών πεύκων ή στους ιδιωτικούς κήπους. Έχουν ζεστούς τόνους, εμπνευσμένους από το τοπίο, μοντέρνα έπιπλα σε στιλ Τοσκάνης και χειροποίητα αντικείμενα .

Στην κλινική Spa & Beauty υπάρχουν πολλές καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής ανύψωσης για το πρόσωπο Kobido, για την οποία χρησιμοποιείται ιαπωνική τεχνική ή το μασάζ με μπαμπού, χρήσιμο για την αποστράγγιση υγρών και την αναγέννηση ιστών, επίσης ιδανικό για αθλητές.


Για να γιορτάσει την επανέναρξη, το θέρετρο που συνδέεται με τα "The Leading Hotels of the World", "Starhotels Collezione" και "Virtuoso", προσφέρει δύο πακέτα: Το Grand Reopening ισχύει από 3 έως 6 και το Neverending Summer, από 3 έως 30 ξανά τον Σεπτέμβριο . Χαίρομαι που το καλοκαίρι δεν τελειώνει!


www.termedisaturnia.it