Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Καλύτερες σκιές ματιών όλων των εποχών

 

Καλύτερες σκιές ματιών όλων των εποχών εννέαnews

Καλύτερες σκιές ματιών όλων των εποχών


Εάν γνωρίζετε τη δύναμη των κραγιόν MAC, τότε πραγματικά θα πρέπει να βγείτε στη γη της σκιάς ματιών MAC επίσης. Αυτή η μακράς διαρκείας πιεσμένη φόρμουλα έρχεται σε εβδομήντα πέντε εξαιρετικά κορεσμένες επιλογές χρώματος, οπότε είναι αρκετά εύκολο να

βρείτε την καλύτερη σκιά που λειτουργεί με τα μάτια, τα μαλλιά και, φυσικά, τον τόνο του δέρματός σας. Σχεδόν όλες οι επιλογές είναι ματ, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιαδήποτε λάμψη βλεφάρων. Είναι εύκολο να εφαρμοστούν και να αναμειχθούν, τόσο υγρά όσο και ξηρά, να πάρουν εν κινήσει, και μερικά μπορούν να διπλασιαστούν ως highlighter - πραγματικά, ποιος μπορεί να πει όχι; Βρείτε την αγαπημένη σας απόχρωση στο Nordstrom!

Καλύτερες σκιές ματιών όλων των εποχών εννέαnews


 

Όχι, αυτή η παλέτα δεν αποσυντίθεται ή διαλύεται καθόλου. Είναι απλά το όνομα μιας υπέροχης ουδέτερης παλέτας σκιάς ματιών με ροζ χρώμα που περιέχει δώδεκα διαφορετικές αποχρώσεις σε μαργαριτάρια, ματ ή μεταλλικά φινιρίσματα, που κυμαίνονται από λαμπερό ροζ έως μαύρο ματ. Κάθε σκιά ματιών είναι χωρίς paraben  και η παλέτα συνοδεύεται από μια βούρτσα διπλής όψης για ανάμειξη. Απλά να γνωρίζετε ότι τρίβεται σε περίπου τρεις ώρες, αλλά σκεφτείτε όλα όσα θα μπορούσατε να επιτύχετε με αυτή την τέλεια αναμεμειγμένη σκιά ματιών χωρίς σκληρότητα σε αυτό το διάστημα! Αγοράστε το στη Sephora!

Καλύτερες σκιές ματιών όλων των εποχών εννέαnews


Θυμάσαι να ταξιδεύεις; Να μπορείς να μπεις σε αεροπλάνο, λεωφορείο ή τρένο με λίγο δισταγμό και να επισκεφτείς μια πόλη που δεν είχες πάει ποτέ πριν; Αλλά θυμάστε επίσης σε αυτό το μακρύ-a-go ονειροπόλησε το πρόβλημα της εξεύρεσης μακιγιάζ που μπορεί να ταξιδέψει; Ευτυχώς αυτό το κιτ των τριών (αλλά έντεκα διαφορετικά σύνολα!) έχει σχεδιαστεί σαν ένα κουτί bento για εύκολη μεταφορά. Οι έντεκα διαφορετικές επιλογές έρχονται σε μια ποικιλία από ροζ, ματ και λαμπερές επιλογές και αξιολάτρευτα ονόματα! Αν και, το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό είναι ότι η Sephora έχει επίσης τους τόνους που αναφέρονται δίπλα στο χρώμα.

Καλύτερες σκιές ματιών όλων των εποχών εννέαnews

πηγή:glowsly.com