Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ο καλύτερος φίλος των γυναικών

 

Ο καλύτερος φίλος των γυναικών enneanews

Ο καλύτερος φίλος των γυναικών 


Επενδύστε σε γόβες

Κάθε ντουλάπα πρέπει να έχει μερικά ζευγάρια γόβες. Είναι ένα διαχρονικό στυλ που λειτουργεί καλά σε επαγγελματικά και περιστασιακά περιβάλλοντα. Επιλέξτε μια ουδέτερη απόχρωση που ταιριάζει στενά με τον τόνο του δέρματός σας, καθώς και ένα ζευγάρι μαύρες

γόβες.

 Τα τολμηρά παπούτσια μπορεί να καταλήξουν να συγκρούονται αν φοράτε ένα σύνολο με βαρύ αποτύπωμα. Αντ 'αυτού, τα λιγότερο τολμηρά παπούτσια είναι καλύτερα για τολμηρά ρούχα και τα τολμηρά παπούτσια συνδυάζονται τέλεια με απλούστερα ρούχα.


Ο καλύτερος φίλος των γυναικών enneanews


Saint Laurent Λεπτά τακούνια

Αν και κάπως παρόμοιο με ένα στιλέτο, αυτός ο τύπος φτέρνας είναι ελαφρώς ευρύτερος και μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή για τη γυναίκα που είναι έτοιμη να αποφοιτήσει από τα ευρύτερα τακούνια σε κάτι πιο σύμφωνο με αυτό που οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε εικόνα όταν βλέπουμε ψηλά τακούνια.

Ελέγξτε την καμάρα

Αυτό ισχύει για όλα τα παπούτσια, αλλά ειδικά για πολύ ψηλά τακούνια. Ένα παπούτσι με μια καμάρα που είναι πολύ ψηλά μπορεί να είναι δύσκολο να μπει μέσα, καθιστώντας τα ακατάλληλα. Αποφύγετε τα παπούτσια που έχουν έντονα γωνιακές καμάρες που ανεβαίνουν αμέσως μετά τις μπάλες των ποδιών. Αυτοί οι τύποι ψηλοτάκουνα δεν παρέχουν επαρκή υποστήριξη και σας αναγκάζουν να ξεκουραστείτε στο μεγαλύτερο μέρος του βάρους σας στις μπάλες των ποδιών και των ποδιών σας.


Ο καλύτερος φίλος των γυναικών enneanews


Ψηλοτάκουνα Σανδάλια  Bottega Veneta

Αυτοί οι τύποι τακουνιών είναι συνήθως ψηλά τακούνια, στιλέτο και πολύ λεπτά τακούνια. Το σανδάλι ψηλοτάκουνο είναι ιδανικό για διάφορες περιπτώσεις, αλλά ειδικά όταν θέλετε να κάνετε εντύπωση  όπως σε ένα βραδινό ραντεβού.

 Δώστε προτεραιότητα στην άνεση

Τα ψηλά τακούνια μπορεί να τα νιώθουμε  άνετα αν και ακούγεται οξύμωρο, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να αναζητήσετε ενώ ψωνίζετε τακούνια για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τα σωστά παπούτσια. Εάν δεν εστιάζετε στα vegan υποδήματα, επιλέξτε φυσικό δέρμα και σουέτ, καθώς αυτά προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και καλύτερη στο σχήμα του ποδιού σας. Ψάξτε για υποδήματα που λένε δερμάτινο ή σουέτ στο επάνω μέρος. Ψάξτε για τακούνια με ενσωματωμένη απορρόφηση κραδασμών. Αλλά αν δεν υπάρχει αρκετό υλικό, αγοράστε υποστηρικτικά ένθετα πάτου για να κάνετε τα παπούτσια σας  πιο άνετα.Ο καλύτερος φίλος των γυναικών enneanews


Στυλ ψηλοτάκουνα  Jimmy Choo

Ως επί το πλείστον, μπορείτε να βάλετε τακούνια σε οποιοδήποτε είδος υποδημάτων, είναι απλά θέμα σχεδιασμού. Αλλά υπάρχουν μερικά στυλ που είναι πιο πιθανό να δείτε σε συνδυασμό με τακούνια. Λάβετε υπόψη αυτά τα στυλ την επόμενη φορά που θα κατευθυνθείτε στο αγαπημένο σας κατάστημα υποδημάτων. 

Οι slingbacks είναι ένας τύπος πτέρνας που είναι στυλιζαρισμένος από ένα ανοιχτό σχέδιο τακουνιών στο σώμα του παπουτσιού. Αντί για λουράκι αστραγάλου, το λουράκι τοποθετείται πίσω από τη φτέρνα σας και κρατά το παπούτσι άνετο στο πόδι σας. Τα Slingbacks μπορούν να είναι κοντά ή ανοιχτά και μπορούν να συνδυαστούν με όλους τους τύπους στυλ τακουνιών. Αλλά θεωρούνται ιδανικά για τη δημιουργία της ψευδαίσθησης των μακρύτερων ποδιών δημιουργώντας μια ανεμπόδιστη θέα των ποδιών σας.

πηγή: glowsly.com