Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Την άνοιξη κληρώνει για το παλάτι του Γαβαλά


 Από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και μέχρι το τέλος της χρονιάς έχουν προγραμματιστεί 7.181 πλειστηριασμοί  με τιμή πρώτης προσφοράς από 1 ευρώ μέχρι και 16.834.000 ευρώ. Η υψηλότερη τιμή εκκίνησης αφορά τις "Εκτυπώσεις ΙΡΙΣ" με επισπεύδουσα την Εθνική Τράπεζα και έχει προγραμματιστεί για τις 11 Φεβρουαρίου.

Προτεραιότητα είναι για τράπεζες και servicers είναι τα μεγάλης αξίας περιουσιακά στοιχεία (κινητά και ακίνητα) για το οποία υπάρχουν αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, πτωχεύσεις - εκκαθαρίσεις και κυρίως οφειλές που είχαν «κοκκινίσει» πολύ πριν την πανδημία.

Την άνοιξη κληρώνει για το παλάτι του Γαβαλά

Ετσι, στο  «σφυρί» βγαίνει  στις 13 Μαϊου το εμβληματικό ακίνητο (αγροτεμάχιο με κτίσμα) που στεγαζόταν η επιχείρηση του Λάκη Γαβαλά στην Παιανία. Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 9 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα η τράπεζα Πειραιώς. Τα κτίρια εντός του οικοπέδου είναι 13.642 τ.μ. 

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, πρόκειται για πολυτελή κατασκευή και όπως σημειώνεται: ο φέρων οργανισμός των γραφείων είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα και χάλυβα και οι επιστρώσεις των δαπέδων είναι από γρανίτη. Η κατασκευή όλου του συγκροτήματος είναι πολυτελής.

Ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου είναι ασφαλτοστρωμένος στο μεγαλύτερο τμήμα του και σε ένα μεγάλο τμήμα έχει γίνει διάστρωση