Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Που θα φάμε το τριήμερο της Σαρακοστής στην Αθήνα

 

Που θα φάμε το τριήμερο της Σαρακοστής στην Αθήνα enneanews

Που θα φάμε το τριήμερο της Σαρακοστής στην Αθήνα

Γευστικές προτάσεις με ποιότητα,  φρέσκα υλικά και άψογο σέρβις στην Αθήνα


Μαρτίνης Μαγειρείο - Μartinis Kouzina

Στην καρδιά της Αθήνας (Πατησίων 289) ένα ζεστό και παραδοσιακό πρόσφατα ανακαινισμένο χτίσμα,  με ένα ξεχωριστό όνομα και ιστορία στο χώρο της γεύσης,  ξεχωρίζει για τους γευστικούς προορισμούς της πόλης. 

Με ορόσημο την ποιότητα Μαρτίνης έχει διατηρήσει αναλλοίωτη την ποικιλία και την ποιότητα. Θα δοκιμάσετε την κορυφαία ελληνική κουζίνα με θαλασσινές προτάσεις γαρίδες πιλάφι,  σουπιές σπανάκι, καλαμάρια ριζότο, σολομό καπνιστό με φαρφάλες κ.α..  

Η εξυπηρέτηση είναι εντυπωσιακή και φιλική,  ο χώρος ιδανικός για γεύματα εργασίας και χαλαρές συζητήσεις. Και αν θέλετε η ποιότητα Μαρτίνης στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα. Δωρεάν διανομή από τις  11 το πρωί  στο χώρο σας.

Πατησίων 289 & Ιακωβάτων, Αθήνα Τηλ.: 210 21 11 063

f Μαρτίνης Μαγειρείο - Μartinis Kouzina

Μαρτίνης Μαγειρείο - Μartinis Kouzina enneanews



Ζαργάνα Μεζεδοπώλειο

Λειτουργεί καθημερινά από το πρωί έως αργά το βράδυ,  προσφέροντας μοναδικές γεύσεις με υπέροχες συνταγές σε παραδοσιακούς συνδυασμούς. Όλα με αγνά υλικά σε μεγάλη ποικιλία από μεζέδες και ορεχτικά,  σερβιριζόμενα με ξεχωριστό τρόπο.  Φρέσκιες καραβίδες,  μύδια,  καλαμαράκια και κρεατικά για τους λάτρεις και σαλάτες φτιαγμένες με φαντασία.  Φιλικό περιβάλλον,  προσιτές τιμές και άνετο παρκινγκ στη Πλατεία Θυμαρακίων.  

Θερμαινόμενος εξωτερικός χώρος.

Κάθε μέρα 12:00-00:00

Δεμερτζή 24, Πλατεία Θυμαράκια, Αθήνα

Τηλ.: 210 8310552  F Μεζεδοπωλείο Ζαργάνα


Ζαργάνα Μεζεδοπώλειο enneanews

Παραδοσιακό

Μαγειρευτά Φαγητά - Ψησταριά  – Πακέτο

Τι καλύτερο μπορείς να ζητήσεις από μια υπέροχη κουζίνα; Για να απολαύσεις γνήσια ελληνική κουζίνα με αγνά υλικά σε ξεχωριστές τιμές. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε υπέροχα καλαμαράκια με ρύζι,  σουπιές με σπανάκι κ.α. Καθημερινά μαγειρεύουμε περισσότερες από 15 προτάσεις για να καλύψουμε όλες τις επιλογές σας. 

Ανοιχτά Κάθε μέρα και Κυριακές 

Τηλ. Παραγγελίες  210 2282 504  Ώρες διανομής 12:00-18:00  

Σπ. Ματσούκα 4, Αθήνα ΠΡΩΗΝ ΚΗΠΟΣ


Παραδοσιακό  Μαγειρευτά Φαγητά - Ψησταριά  – Πακέτο enneanews