Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Η Tonale αποτελεί ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για την Alfa Romeo


 Το πολύ-αναμενόμενο και μικρότερο προσώρας SUV της Alfa Romeo ξεκινά την εμπορική του πορεία από την γενέτειρα του με την τιμή πώλησης στην ιταλική αγορά να αποτελεί μια πρώτη ένδειξη.


Η Tonale αποτελεί ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για την Alfa Romeo με την αρχή να γίνεται με μία ειδική έκδοση, που αποτελεί το καλωσόρισμα της στα ευρωπαϊκά μονοπάτια.

What Car ?

Ποιος είπε οτι η πολυτέλεια πρέπει να πληρώνεται ακριβά;

Το φθηνότερο ηλεκτρικό, μεγάλο SUV είναι εδώ

Τόσο εντυπωσιακό και σε τιμή ΣΟΚ!

Με λίγα το μήνα δικό σου το premium

Ηρθε χωρίς φόρους και χαράτσια!

Στους Ιταλούς αρέσει να κερδίζουν τις εντυπώσεις, και για αυτό το λόγο δεν θα μπορούσαν να μην ξεκινήσουν την εμπορική πορεία της Tonale με τον αντίστοιχο τρόπο. Για αυτό το λόγο αποφάσισαν να εγκαινιάσουν το μεσαίο SUV με την έκδοση Edizione Speciale.

Όπως μαρτυρά και το όνομα της, η ιδιαίτερη έκδοση εφοδιάζεται με turbo κινητήρα χωρητικότητας 1.500 κ.εκ. με απόδοση 130 ίππους και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Το παραπάνω μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με ήπια υβριδικό σύστημα που προσφέρει καλύτερη κατανάλωση καυσίμου, αυξημένη ιπποδύναμη (+20 ίππους) και επιπλέον 55 Nm ροπής.

Η σπέσιαλ Tonale κοστίζει 39.000 ευρώ στην Ιταλία και διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό όπως οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, εντυπωσιακές 20άρες ζάντες αλουμινίου και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.