Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

πληρότητα που αγγίζει το 99% για το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων ο Βόλος


% σ Με την πληρότητα να αγγίζει ήδη το 99τα ξενοδοχεία, ο Βόλος περιμένει τα Χριστούγγενα. Τα τελευταία οκτώ χρόνια η πρωτεύουσα της Μαγνησίας έχει μετατραπεί σε πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, με στολισμό που ζηλεύει ακόμα και η Βιέννη! Τα κόκκινα χαλιά στρώνονται στους εμπορικούς δρόμους, ο μπλε ουρανός σκεπάζει την “καρδιά” της πόλης, ο ιπτάμενος Άγιος Βασίλης κάνει τη βόλτα του με τους ταράνδους στο δημαρχείο, ενώ το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας στέκει αγέρωχο δίπλα στη θάλασσα!


Και μαζί με όλα αυτά δεκάδες εκδηλώσεις, καθημερινά από την 1η Δεκεμβρίου έως τα Θεοφάνεια! Αυτός είναι ο λόγος που αναζητήσει κανείς δωμάτιο ξενοδοχείου ή καταλύματος σε διάσημες πλατφόρμες του διαδικτύου, δε θα βρει σχεδόν τίποτα, αφού τις ημέρες εκείνες, η πόλη γεμίζει ασφυκτικά από επισκέπτες που έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να ζήσουν τη μαγεία!


Η booking.com παρουσιάζει πληρότητα που αγγίζει το 99% για το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, ενώ η Airbnb ξεπερνά το 92%. Εκείνοι που θέλουν να επισκεφθούν την πόλη, θα πρέπει να φροντίσουν να βρούνε ένα κατάλυμα, από τώρα, διότι έως το τέλος Νοεμβρίου δε θα υπάρχει τίποτα διαθέσιμο!


Πηγή: https://www.thenewspaper.gr/