Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Η αντρική μόδα της νέας σεζόν έχει ανατροπές και νέες επιρροές!


 Τίτλος: Η αντρική μόδα της νέας σεζόν έχει ανατροπές και νέες επιρροές!

…και σίγουρα θες να τις μάθεις όλες.

Η βιομηχανία της αντρικής μόδας τα τελευταία χρόνια αρχίζει και γίνεται «βαριά» καθώς αγόρια και άντρες σε κάθε μέρος του πλανήτη αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο για να εφοδιάσουν την γκαρνταρόμπα τους και ξοδεύουν σημαντικά περισσότερα χρήματα για το στιλ τους, συναγωνίζοντας πλέον το γυναικείο φύλο.

Η νέα σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2024 ξεκίνησε και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν δειλά δειλά και δικές σας πρώτες βόλτες σε εμπορικά και καταστήματα ρούχων….

Με τι πρέπει λοιπόν να εφοδιάσετε τη ντουλάπα σας φέτος αν είστε ένας στιλάτος άντρας;

Θυμηθείτε πως η μεγαλύτερη στιλιστική επιρροή φέτος έρχεται κατευθείαν από τη μίνιμαλ δεκαετία του ’90, τότε που τα αντρικά κομμάτια: σακάκι, παντελόνι, παλτό ήταν φαρδιά και πολύ άνετα. Κανόνας πρώτος: Ξεφύγετε από τα κολλητά παντελόνια και τζιν. Επιλέξτε πιο φαρδιές γραμμές και ιδανικά για φέτος αφήστε στην άκρη τα τζιν και επιλέξτε ωραία και μαλάκα υφάσματα.

Επιστροφή στα ζιβάγκο. Ναι τα ζιβάγκο είναι η απόλυτη τάση και ταιριάζει σε όλους τους άντρες. Διαλέξτε γήινα χρώματα, μπεζ, καμηλό, καφέ ή μπεζ που θα το συνδυάζετε τόσο με ένα σακάκι όσο και μόνο του κάτω από το παλτό σας.

Αγοράστε ένα παλτό (φαρδύ όπως είπαμε) σε ένα «επιβλητικό», βαρύ  ύφασμα. Επιλέξτε το σε απαλό γκρι, καφέ, αλλά και σκούρο πράσινο!

Αγοράστε κασμιρένια κασκόλ που αμέσως θα αναβαθμίσουν το στιλ σας! Μην φοβηθείτε τα έντονα χρώματα. Όπως κροκί, μπλε, κόκκινο και πράσινο!

Καλό χειμώνα με στιλ!