Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Δώρα Αυγέρη εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ


 Η Δώρα Αυγέρη ανέλαβε χρέη εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Ηεκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει φέρει ήδη τις πρώτες αλλαγές στο κόμμα με νέα πρόσωπα να καταλαμβάνουν καίριες θέσεις.

Η Δώρα Αυγέρη θα εκτελεί χρέη εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Καπνισάκης θα είναι ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του νέου προέδρου και ο Γιώργος Τσίπρας Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ποια είναι 

Η Δώρα Αυγέρη γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1973 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό στη Δημοσιογραφία και ΜΜΕ από το ίδιο πανεπιστήμιο και το στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 εξελέγη βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες («ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»), περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς και ιστοσελίδες.

Από τις 14 Ιουλίου του 2019 έως τις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 διετέλεσε Αναπληρώτρια Τομεάρχης Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας - Θράκης. Από τις 09/09 του 2020 είναι Αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διετέλεσε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής - Προανακριτικής για την «σκευωρία της σκευωρίας» της NOVARTIS, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, καθώς και της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης.