Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ



Λύσεις σε ατυχή συμβάν με μακιγιάζ σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης!!!

      Είτε πρόκειται για λεκιασμένα ρούχα από μακιγιάζ ή δαχτυλιές μάσκαρα, υπάρχει συνήθως κάτι που μπορείτε να κάνετε για να λύσει το πρόβλημα. Εδώ είναι 4 κορυφαία tips για να σας βοηθήσουν  να επιλύσετε τις ατυχίες, της τελευταίας στιγμής.
1.             1.  Έχει με μακιγιάζ βαφτεί το ρούχο σας π.χ. το  αγαπημένο άσπρο πουκάμισο σας είναι χρωματισμένο με make-up και το ανακαλύπτεται λίγα λεπτά πριν φύγετε από το σπίτι;  Μην πανικοβάλλεστε τοποθετείστε σκόνη ταλκ,  μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας σε αυτές τις περιπτώσεις. Εφαρμόστε στο λερωμένο σημείο ,αφήστε  πέντε λεπτά να δράσει και στη συνέχεια να βουρτσίσετε με μια βούρτσα κατάλληλη για τα  ρούχα.
2.          2. Λερώθηκε το μακιγιάζ σας,   με τη  μάσκαρα;  Δεν είστε η πρώτη και σίγουρα δεν θα είστε η τελευταία γυναίκα με την εμπειρία αυτή. Και ως συνήθως, όταν αυτό συμβαίνει, δεν έχετε  χρόνο να αφαιρέσετε το μακιγιάζ και να ξεκινήσετε πάλι. Η καλύτερη λύση είναι  μία βρεγμένη  μπατονέτα με ντεμακιγιάζ και να εφαρμοστεί απαλά στην  περιοχή που έχει αλλοιώσει το αποτέλεσμα..
              3.  Έχετε κραγιόν στα δόντια;
To  κραγιόν είναι αρκετά εύκολο να σκουπιστεί από τα δόντια, αλλά αντί να ανησυχείτε για αυτό το σφάλμα του μακιγιάζ, εδώ είναι μια γρήγορη συμβουλή που θα διασφαλίσει  τα λευκά μαργαριταρένια σας δόντια να  μείνουν  ακριβώς λευκά. Εφαρμόστε το κραγιόν σας και παράλληλα τοποθετήστε το δείκτη του χεριού σας στο στόμα σας και τυλίξτε τα χείλη σας γύρω από αυτό πριν από το τράβηγμα. επιπλέον κραγιόν που κανονικά αντί να μεταναστεύσει επάνω στα δόντια θα βγει στο δάχτυλό σας.

    4. Κατσαρά μαλλιά;  Αν, παρά τα υπέροχα  μαλλιά σας,  αυτά  αρχίζουν να διογκώνονται  κατά τη διάρκεια της ημέρας, χάρη στα υψηλά επίπεδα υγρασίας, να χρησιμοποιήσετε κάποια λοσιόν, κατά του φριζαρίσματος ,   απλώνοντας στο  χέρι σας με κινήσεις από το μέσο της τρίχας και προς τα έξω, για εξομάλυνση του όγκου. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο μια δόση, έτσι τα μαλλιά σας δεν θα φαίνονται λιπαρά.