Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΡΟΛΟ ΞΕΝΑΓΟΥ

 
 
 
NEWSROOMH «Πρώτη Κυρία» Μελανία Τραμπ ανέλαβε σήμερα χρέη ξεναγού για τη φιλοξενούμενή της Άκι Άμπε, τη σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργού.

 
Η Μελάνια πλέον θα κληθεί αρκετές φορές να παραστεί σε εκδηλώσεις και υποχρεώσεις που προκύπτουν από το νέο της ρόλο. Αυτή ήταν η πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε ρόλο Πρώτης Κυρίας χωρίς τον Τραμπ στην οποία κλήθηκε να εκτελέσει καθήκοντα συζύγου του αμερικανού προέδρου. Οι σύζυγοι των δύο κυριών έπαιζαν έναν αγώνα γκολφ στο πολυτελές θέρετρο του Τραμπ στη Φλόριντα και η Μελάνια ανέλαβε να συνοδεύσει την κα Άμπε σε έναν περίπατο στους εντυπωσιακούς κήπους του Μουσείου Morikami.
 
Η Μελάνια εξέφρασε την αγάπη της για την κηπουρική σε δήλωσή στο CNN. Ανέφερε πως ΗΠΑ και Ιαπωνία μοιράζονται ιστορία και πολιτισμό που περιλαμβάνει την ενασχόληση με την κηπουρική και τη φύση. Πρόσθεσε επίσης πως η δύση την εμπνέει και δίνει δύναμη και ενέργεια στο σώμα και το μυαλό.
 
Οι δύο γυναίκες αναμένεται να δειπνήσουν μαζί αργότερα μέσα στη μέρα. Τα διεθνή μίντια σχολιάζουν όπως ήταν αναμενόμενο και το ολόλευκο σύνολο της Μελάνια Τραμπ.