Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑ




Σας καλωσορίζουμε στην Αίθουσα «Αλέξανδρος» του Ξενοδοχείου Φίλιππος!
Με έμφαση στην προσιτή πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική, η Αίθουσα «Αλέξανδρος», χωρητικότητας έως 250 ατόμων, προσφέρει μια ποικιλία υψηλών απαιτήσεων από νόστιμες επιλογές μενού συνδυάζοντας ιδανικά την καλαισθησία, την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και τις προσιτές τιμές.
Η Αίθουσα «Αλέξανδρος» πολλαπλώς διαμορφωμένη, ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες της εκδήλωσης που φιλοξενεί, εγγυάται την απόλυτη επιτυχία κάθε διοργάνωσης. Διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να φιλοξενεί καθημερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες, παρουσιάσεις και δειγματισμούς προϊόντων και τεχνολογιών σε πελάτες, private και board meetings καθώς και πολυτελείς δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων.
Έχοντας πλήρη γνώση των απαιτήσεων των πελατών μας για ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα, επιλέγουμε τις πρώτες ύλες με αυστηρά κριτήρια. Η νοοτροπία μας είναι ότι το εποχικό προϊόν είναι αυτό που εξασφαλίζει και την αυθεντικότητα της γεύσης. Έτσι λοιπόν ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στον έλεγχο των προμηθευτών μας και διαλέγουμε αγνά υλικά στηρίζοντας την εγχώρια αγορά και τον Έλληνα παραγωγό και επιχειρηματία.