Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΗ ΑΜΦΙΣΣΑ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΗ ΑΜΦΙΣΣΑ εννέα news

Το ασφαλιστικό γραφείο Βλάχου από το 1990 με μακροχρόνια εμπειρία και υπευθυνότητα στις ασφαλιστικές υπηρεσίες λειτουργεί στην Άμφισσα παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλισης.

Η ασφάλιση είναι ένας θεσμός που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Και η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται με χρόνο και προσπάθεια.

Το ασφαλιστικό μας γραφείο είναι «έτοιμο» για τις μελλοντικές αλλαγές που γίνονται ραγδαία στην ασφαλιστική αγορά.

Έχοντας την εμπειρία του χθες και την γνώση και την όρεξη για το αύριο συνεχίζω την παρακαταθήκη του πατέρα μου. Με γνώμονα  τις ανάγκες των πελατών φροντίζουμε να προτείνουμε τις καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις σε όλους τους κλάδους.

Δεν εφησυχαζόμαστε στο χθες.

Το γραφείο μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους κλάδους  Ζωής & υγείας, τεχνικών ασφαλίσεων, κατοικιών & επιχειρήσεων, στον κλάδο αυτοκινήτων καθώς και στις ασφαλίσεις ατυχημάτων.

Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας λόγω της τεχνογνωσίας και της συνεχής ενημέρωσης μας στην εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς καθώς επίσης λόγο των συνεργασιών μας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας.

Αυτό μας βοήθησε να παραμείνουμε στον Ασφαλιστικό χώρο χωρίς να εκτεθούμε, κάνοντας πράξη αυτά που υποσχεθήκαμε σε κάθε πρωτοασφάλιση.



Με εκτίμηση,

ΒΛΑΧΟΥ ΒΑΣΙΑ

ΑΘ.ΔΙΑΚΟΥ & ΠΑΠΟΥΛΙΑ

22650 23554

6944542746 - 6978697344