Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ GRECOTEL PALLAS ATHENA



 ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ GRECOTEL PALLAS ATHENA

Ένα ξενοδοχείο όπου η τέχνη της φιλοξενίας, για την οποία έχει διακριθεί διεθνώς η Grecotel, συναντά την Τέχνη. Μοναδικά έργα διάσημων καλλιτεχνών κοσμούν τους χώρους, τα δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου, χαρίζοντας παντού μια ιδιαίτερη κομψότητα και αισθητική. Η πολυτέλεια και η ζεστή ατμόσφαιρα αποκτούν μια άλλη διάσταση και στήνουν μια ιδιαίτερη γιορτή για όλες τις αισθήσεις σας.


Το avant-garde boutique ξενοδοχείο Pallas Athena βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο ιστορικό κέντρο της πόλης, δίπλα στο Δημαρχείο, σε κοντινή απόσταση από την Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης, την γραφική Πλάκα και τα περισσότερα σημαντικά αξιοθέατα. Είναι κοντά σε δύο σταθμούς του μετρό: Μοναστηράκι (Πράσινη & Μπλε γραμμή) και Ομόνοια (Πράσινη & Κόκκινη γραμμή).


Είναι προσβάσιμο με αεροπλάνο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, με πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά και με τρένο από τον σταθμό Λαρίσης.



ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2021, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.