Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Επιστροφή στη μετριότητα

 


Επιστροφή στη μετριότητα enneanews


Αισίως φτάσαμε τέλος Αυγούστου & αφού πέρασε ο πολυπόθητος μήνας των διακοπών τη σκυτάλη παίρνει ο γλυκός Σεπτέμβριος. Μήνας σχολικός, προσαρμογής για μικρούς και μεγάλους.

Στην λίστα πρώτη με διαφορά η ενεργειακή κρίση με όλους να παραμιλανε για τον επικείμενο χειμώνα. Ευτυχώς όμως που η τηλεόραση έρχεται να "σηκώσει" το βάρος των σκέψεων φέρνοντας

μας, νέα προγράμματα & νέες σειρές. Άλλωστε φέτος ξεκινούν όλα νωρίς. Από Οκτώβριο που ήταν κάποτε οι πρεμιέρες των σειρών - εκπομπών μεταφέρθηκαν Σεπτέμβριο. 

Τώρα τέλος Αυγούστου και  ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτοι παρουσιαστές-ριες. Μαυρισμενοι, ανανεωμένοι & ξεκούραστοι και εσύ για να μην ζηλεύεις το μαύρισμα, το Botox και τον αέρα διακοπών που αποπνέουν θα δεις τις πρεμιέρες νέων σειρών. Θυμάσαι το 2002 (καλά δεν είναι και πρόσφατα, αλλά είχε κάνει εντύπωση) την σειρά "Η αγάπη ήρθε από μακριά"; -να σου φρεσκαρω τη μνήμη, ο ηθοποιός Σομερ υποδυόμενος τον Αλβανό εργάτη ερωτεύεται την ηθοποιό Λίνα Σακκά Ελληνίδα σύζυγό του αφεντικού του Τσαρούχα - Ε η αγάπη, έρχεται ακόμη μια φορά αλλά από ακόμη πιο μακριά . Την Συρία. 

Ναι το νέο τρέιλερ που δείχνει το κανάλι του Σκαι.  Θα βλέπεις στα δελτία ειδήσεων τις ροές μεταναστών να εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας, με φόντο την Σία Κοσιώνη να λυπάται  αλλά μετά να προσαρμόζεσαι στην πραγματικότητα. 

Εσύ τώρα,  που θέλεις λίγο θέαμα επιπλέον μιας και το survivor δεν έχει ξεκινήσει μπορείς να δεις νέα παιδιά που τους λένε ότι μπορούν να γίνουν μοντέλα ή τους υποψηφίους-ες να ερωτοτροπούν πανελλαδικά σαν κάτι φυσιολογικό με τον-ην καλύτερο-η που θα κάνει "παιχνίδι", τηλεθέασης να επιβραβεύεται με 50.000€. Πάρτε θέσεις!!