Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

εορταστική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας για την ευλογία της Βασιλόπιτας και το καλωσόρισμα του Νέου Έτους.

Μια γεμάτη, όμορφη βραδιά στην εορταστική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας για την ευλογία της Βασιλόπιτας και το καλωσόρισμα του Νέου Έτους. 

Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα οι Δήμαρχοι της Βοιωτίας, επιλεγμένες επιχειρήσεις και συνεργάτες του Επιμελητηρίου μας. Κοντά μας είχαμε την χαρά να βρίσκεται ως κεντρικός προσκεκλημένος και τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

Μεγάλη τιμή υπήρξε για εμάς, επίσης, και η βράβευση του κ. Γιάννη Ξηρογιάννη ως ιδιοκτήτης μιας εκ των παλαιότερων επιχειρήσεων του Δήμου μας.

Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω το Επιμελητήριο Βοιωτίας για την άψογη συνεργασία του ως προς την υλοποίηση του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) καθώς και για τη συνδρομή του στην υλοποίηση του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ της Περιφέρειας με στόχο τη δημιουργία μιας καινοτόμου ψηφιακής πλατφόρμας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων και των εργαζομένων της.

Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εταιρεία TEXAN και στον κ. Λουκά Μούργο για την πολύτιμη χορηγία στον Δήμο μας ενός Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα ευαισθητοποίησης και αφύπνισης της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών μας. 

Τέλος, ως προς την απόδοση στο πρόσωπό μου της τιμητικής πλακέτας να αναφέρω ότι όλα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των αιρετών και των υπηρεσιακών συνεργατών μου και τους ευχαριστώ πολύ.