Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Υπεραγορές η εξέλιξη

 

Υπεραγορές  η εξέλιξη enneanews

Υπεραγορές  η εξέλιξη

Το παντοπωλείο που έγινε σούπερ μάρκετ και συνεχίζει

Η γνωστή σε όλους ελληνική ταινία ‘’ο Μπακαλόγατος’’ έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Και τι μας διδάσκει ότι ο κυρ Παντελής; είναι το γλυκό χαμόγελο,  η ζεστή καλημέρα,  το ίσως

πονηρούτσικο λίγο να σε ξεγελάσει στην ποιότητα ή στην τιμή των προϊόντων. Αλλά όλα αυτά πήραν την θέση των μίνι μάρκετ,  μετά των σούπερ μάρκετ και τώρα μετά την πανδημία αντικρύζουμε νέα κατηγορία. 

Σωστά καταλάβατε είναι τα υπερμάρκετ. Αφού μέσα στην πανδημία η μοναδική χαρά του Έλληνα εξαντλήθηκε καθημερινά μέσα στα σούπερ μάρκετ. Με τους τζίρους να εκτοξεύονται πέρα προσδοκιών. Άρα η εξέλιξη μας φέρνει τεράστιους πολυχώρους  οι οποίοι θα έχουν τα πάντα όλα. Από σούπερ μάρκετ,  ηλεκτρικά είδη,  φούρνος,  κρεοπωλεία,  ιχθυοπωλεία, παιδότοποι αν και μέχρι εδώ τα έχουμε ήδη συνηθίσει. Ε! όλο αυτό ολοένα και θα εμπλουτίζετε. Δηλ. σε περισσότερα σημεία και όχι ένα ή δύο  σε μια περιοχή. 

Την αρχή έκανε ο Σκλαβενίτης που διαθέτει 33 υπερμάρκετ,  τον μεγαλύτερο αριθμό στην εγχώρια αγορά. Τελευταία δημιουργία ήταν στην Νέα Φιλαδέλφεια στο κτίριο της πρώην Renault.  Kαι όπως ήδη αρχίζει να διαφαίνεται συνεχίζουν και τα υπόλοιπα Μασούτης, Lidle στην οδό Λιοσίων Πλατεία Αττικής.