Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Οπτικά Φακοί Επαφής Κακοτρίχη στη Λιβαδειά


 Οπτικά Φακοί Επαφής Κακοτρίχη 

Στο κατάστημα Οπτικά Φακοί Επαφής Κακοτρίχη στη Λιβαδειά θα διαλέξετε τα γυαλιά που συνδυάζουν το στιλ και τη μόδα της εποχής, σύμφωνα με τα ρούχα σας και τον τρόπο ζωής σας.  Η χρήση των γυαλιών ηλίου επιβάλλεται για την προστασία των ματιών μας. Όπως και να προμηθευόμαστε γυαλιά ηλίου από  χώρους που μπορούν να εγγυηθούν για την ποιότητα των γυαλιών είτε ηλίου είτε οράσεως και να αναλάβουν το service.

Κλασικά κοκάλινα γυαλιά ηλίου, με δυναμικό σχεδιασμό. Ανατρεπτικά χρώματα, μοντέρνα μεταλιζέ, με απορροφητικούς φακούς για να προστατέψετε τα μάτια σας από τον ήλιο.

Οπτικά Φακοί Επαφής Κακοτρίχη 

Αναζητήστε οπτικά, υγρά φακών, φακούς επαφής, αξεσουάρ, επώνυμα γυαλιά ηλίου & οράσεως. Από ανδρικά, γυναικεία & παιδικά,  στις καλύτερες τιμές,  πολυεστιακά,  αστιγματισμού,  πρεσβυωπίας,  σκελετοί,  μυωπίας.

Στο κατάστημα μας στην οδό Γεωργαντά 41, επιλέγετε επώνυμα γυαλιά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Αν έχετε πρόβλημα με την όρασή σας, τότε το ειδικό τμήμα οράσεως θα σας δώσει την λύση για να διαλέξετε τον σκελετό που σας ταιριάζει. Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο κατάστημα Οπτικά Φακοί Επαφής Κακοτρίχη στη Λιβαδειά, στον κόσμο των γυαλιών με την φροντίδα και την συνέπεια που μας διακρίνει. Μεγάλα brands Rayban, Vogue, Armani, Dolce & Gabbana κ.α..

  Οπτικά Κακοτρίχη   Φροντίδα για τα μάτια σας

Επικοινωνία Κακοτρίχη Γ.     Γεωργαντά 41, Λιβαδειά

Τηλ.: 22610 26269