Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Χειμώνας νέα εποχή για το 2024

 

Χειμώνας νέα εποχή για το 2024 enneanews

Χειμώνας νέα εποχή για το 2024

 O Ιανουάριος  πρώτος μήνας για το 2024 κάνει ποδαρικό με καλό καιρό και σιγά σιγά μας προετοιμάζει για το Χειμώνα με κρύο και βροχές. Αν και σε πολλούς δεν αρέσει,  αλλά οι εποχές καλό είναι να εναλλάσσονται για πολλούς λόγους, κλιματικούς, ψυχολογικούς, αρκεί να αποφεύγονται τα ακραία φαινόμενα τύπου Daniel,  ianos κ.α.

Και σειρά έχουν οι βασιλόπιτες,  οι χοροί,  γιατί γύρω από αυτό το έθιμο που καλά κρατεί -ευτυχώς -  διάγετε ήπια σχετικά ο Γενάρης που ακόμη δεν έχουν βρει τα πατήματά τους οι περισσότεροι. Λίγο το  εορταστικό παραλήρημα,  λίγο το οικονομικό αδιέξοδο, βλέπεις εκπτώσεις – με ελάχιστη ανταποδοτικότητα -  κάτι η θέρμανση που πρέπει να υπολογίσεις στα μηνιαία  έξοδα. Δεν αφήνουμε τη διάθεση μας να πέφτει! Άλλωστε η τηλεόραση βοηθάει, γι’ αυτό την πήρες μεγάλη να βλέπεις ευχάριστα θεάματα.

 Έτσι,  παρ’ όλα αυτά αισιοδοξούμε γιατί 25 Φεβρουαρίου ανοίγει το Τριώδιο και 7 Μαρτίου είναι Τσικνοπέμπτη. Με τις εκθέσεις που θα μας απασχολήσουν μια ανάσα είναι για το αποκριάτικο mood!

Έχει και ο χειμώνας τα καλά του! Δημιουργήστε τα πλάνα σας για ένα δυναμικό,  βελτιωμένο έτος με ότι συνεπάγετε για το καθένα ξεχωριστά!