Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Η τέλεια εικόνα

Η τέλεια εικόνα enneanews

Η τέλεια εικόνα 

Μπερδεύτηκε η πρωινή τηλεοπτική ζώνη με την βραδινή.

Είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ όταν ανοίγω την τηλεόραση & πέφτω πάνω στις πρωινές εκπομπές. Το θέαμα είναι οδυνηρό, τουλάχιστον. Μετά αναρωτιόμαστε για το επίπεδο του λαού, γιατί; Όταν όλοι κάνουν τα πάντα να εμφανιστούν σε μια εκπομπή, - έχουν δεν έχουν τα προσόντα - αυτό από μόνο του απαντά στην ερώτηση μας.

 Διότι η εικόνα είναι, παρουσιαστές-ριες σε ρόλο δημοσιογράφων, σε κάνει να αναρωτιεσαι .. όλοι αυτοί δεν έχουν φίλους αληθινούς, να τους προστατεύσουν; να τους θυμίσουν την έννοια της αυτοεκτίμησης, αξιοπρέπειας; από που να ξεκινήσω;το ντύσιμο (που θυμίζει λίγο Τρούμπα) το make up, μαλλιά (τύφλα να έχει το moulin rouge), δεν σε χρίζει ισάξιο συνομιλητή με ανθρώπους που καλεί η εκπομπή για να έχετε τηλεθέαση. Αν μη τί άλλο οι κατά καιρούς καλεσμένοι ηθοποιοί, τραγουδιστές έχουν χτυπηθεί στις κερκίδες της τέχνης, του θεάτρου κερδίζοντας τα παράσημα του κόσμου. Σε αντίθεση με σένα που έμεινες στο δελεαστικο συμβόλαιο με όρους, όλα έξω, - για να κάνεις τηλεθέαση - ένα ακριβό σκηνικό για περυτιλιγμα .. και διάθεση για ατελείωτο κους κους. 

Με φόντο τις σπάνιες λέξεις, έχει πολύ ενδιαφέρον πάμε να το δούμε - αξίζει έχει ενδιαφέρον - αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον!! Ουφ, ενδιαφέρον κούραση! Άραγε ποιόν ωφελεί, όλη αυτή την ημιμαθεια και να τους λένε βγάλτε τώρα αυτό το θέμα & περάστε αυτό το μύνημα. 

Αλεξάνδρα Κ