Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Εκπτώσεις Επιτέλους!

 

Εκπτώσεις  Επιτέλους! enneanews

Εκπτώσεις  Επιτέλους!

Ναι επίσημα εδώ και τρεις ημέρες οι εκπτώσεις ξεκίνησαν! Εσύ που βγήκες στους δρόμους την Δευτέρα και συνάντησες την απίστευτη κίνηση- και δεν μιλάω μόνο για το πρωί αλλά και για το απόγευμα- είναι γιατί οι καταναλωτές ξεχύθηκαν στους δρόμους. Και καλά κάνανε εδώ που τα

λέμε..από το να ακούς για ιώσεις,  κρούσματα,  δολοφονίες και πολεμικές ανταποκρίσεις. Δεν θέλει και πολύ να σε τρελάνει!

Τι και αν η Δευτέρα είναι κλειστά τα καταστήματα,  τα εμπορικά και αρκετές αλυσίδες ήταν ανοιχτά για όσους έσπευσαν να ψωνίσουν όσο βρίσκονται σε διαθεσιμότητα  ακόμη,  τα μεγέθη και τα χρώματα στα προϊόντα που επιλέξουν να ψωνίσουν! Κορίτσια και αγόρια προσοχή στις παραπλανήσεις των τιμών το λένε άλλωστε και τα δελτία ειδήσεων. Αλλά από την πρόσφατη εξόρμηση μας παρατηρήσαμε (συγκεκριμένα στην οδό Πατησίων) μέσα στον χειμώνα ότι υπάρχουν και εκπτώσεις σε καλοκαιρινά παπούτσια. Τώρα ότι αφορά τα ρούχα είναι πολύ συγκεχυμένα τα πράγματα σε ότι αφορά την εποχή,  Χειμώνα - Καλοκαίρι, διότι η μόδα προστάζει ότι ο νους κατεβάζει και την διάθεση που κυριαρχεί….π.χ το σορτσάκι δεν έχει σεζόν είναι ρούχο all season, το ίδιο ισχύει και για πολλά φορέματα! Η υπόθεση είναι κυρίως mix & match, γούστου,  καλαισθησίας και φαντασίας!

Κάτι τελευταίο μην υπερβάλλεται με την παγέτα, είναι για μεμονωμένες εορταστικές εμφανίσεις όχι για όλο τον χρόνο! Καλά ψώνια ευχόμαστε!


Εκπτώσεις  Επιτέλους! enneanews