Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Άνοιξη για την Γυναίκα σημαίνει

 

Άνοιξη για την Γυναίκα σημαίνει enneanews


Άνοιξη για την Γυναίκα σημαίνει

 

 Ο δεκάλογος της γυναικείας φιλαρέσκειας. Τώρα την Άνοιξη οι γυναίκες πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

1.     1.  Ξεκινώντας από το πρόσωπο μας,  για να προστατευτούμε από τις ακτίνες UVA/UVB επιλέγουμε προϊόντα κατάλληλα και αποτελεσματικά,  ιδανικά για καθημερινή χρήση.  Χρησιμοποιούμε αντιηλιακή προστασία -με χρώμα ή χωρίς - σε συνδυασμό με την ενυδατική μας κρέμα ή τον ορό που ταιριάζει με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας μας.

Άνοιξη για την Γυναίκα σημαίνει enneanews




2.       Ανανεώνουμε την παλέτα των καλλυντικών μας.  Απομακρύνουμε τα σκούρα κραγιόν και σκούρες σκιές ματιών και την θέση τους παίρνουν δροσερά χρώματα, παλ αποχρώσεις και γήινες.
3.       Επίσκεψη στο κομμωτήριο μας επιβάλλεται,  κυρίως για ψυχολογικούς λόγους  να ανανεώσουμε -αν όχι να αλλάξουμε - το χρώμα των μαλλιών μας,  αλλά και να διορθώσουμε το μήκος τους. Εκτός αν αποφασίσετε για κάτι πιο δραστικό όπως μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή σας,  από μακρύ σε κοντό και από καστανή σε ξανθιά.
4.       Την σκυτάλη παίρνουν τα αγαπημένα σε πολλές μας ρούχα. Ιδανικά κρατάμε τα κομμάτια τα basic όπως το λευκό/μπλε πουκάμισο,  λευκό  παντελόνι και το σεμιζιέ φόρεμα. Έτσι μας λύνει τα χέρια αυτή η πρόταση ώστε να μην κάνουμε ριζική – δαπανηρή αλλαγή γκαρταρόμπας.  Οπότε επενδύουμε σε κάποιο γιλέκο με ή δίχως πουκάμισο,  ένα σακάκι – κατά προτίμηση – με χρώμα αφού οι νύχτες και τα πρωινά έχουν ακόμη ψύχρα. Τέλος αφήνουμε την κλασσική μαρινιέρα που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού και συνδυάζετε από το πρωί έως το βράδι,   με παντελόνα, φούστα μακριά ή κοντή.




Άνοιξη για την Γυναίκα σημαίνει enneanews



5.       Παπούτσια σε αλλαγή φρουράς με τα kitten heels που φοριούνται όλη μέρα, αλλά και τα mary jane, που διατηρούν το προβάδισμα του Χειμώνα. Για τα λευκά sneaker, ούτε λόγος,  έχουν την τιμητική τους για ακόμη μια χρονιά.
6.       Αξεσουάρ συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις χρωματικές τάσεις της Άνοιξης,  λατρεμένα σιέλ, ροζ,  πράσινα, από σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια, μέχρι τσάντες,  φουλάρια και πασμίνες που μας σώζουν από τις ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες.

Άνοιξη για την Γυναίκα σημαίνει enneanews




7.       Σειρά έχουν τα μαγιό, ναι αξίζουν μια ξεχωριστή θέση διότι ένα μαγιό δεν καλύπτει τις ανάγκες του καλοκαιριού. Καλώς ή κακώς ο ήλιος καίει,  τα χρώματα, τα λάστιχα των μαγιό όσο ακριβό και να είναι δεν παύει να αλλοιώνετε με την χρήση.  Άρα επιλέγουμε ένα καλό μαγιό και εναλλακτικά ένα ή δύο πιο οικονομικά για να τα ανανεώνουμε.  Βασικά να μην στεγνώνει επάνω μας,  ειδικά για εμάς τις γυναίκες που συντρέχουν λόγους υγιεινής.
8.       Εσώρουχα λευκά,  ροζ,  μωβ,  μαύρα, πράσινα, sexy, καθημερινά, μια νέα αγορά επιβάλλετε να προκαλέσει το ενδιαφέρον προς τον εαυτό μας και στον σύντροφό μας.

Άνοιξη για την Γυναίκα σημαίνει enneanews


9.       Αισθητική. Εκείνος ο καθαρισμός προσώπου που λέγαμε, μήπως ήρθε η ώρα να τον κάνουμε πράξη;  Όχι τίποτα άλλο,  γιατί καλό το ρητό ‘’ Το πρόσωπο μας είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας’’ αλλά να τα περιποιούμαστε  ιδανικά και τα δύο.
10. Βιβλίο, το αγαπημένο μας θέμα το αφήσαμε για το τέλος. Είναι ο καλύτερος μας φίλος που θα επιλέξουμε για να μας συντροφεύσει,  να επεκτείνει τους ορίζοντες 

Άνοιξη για την Γυναίκα σημαίνει enneanews