Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ποιος σαμποτάρει την ερωτική σου ζωή;


 Αν τη κρίσιμη στιγμή σου έχει συμβεί και εσένα να κυριαρχούν συναισθήματα που μπλοκάρουν την σεξουαλική σου ζωή μάλλον το άρθρο σε αφορά άμεσα. Οι φόβοι και τα άγχη  της καθημερινότητας μας επηρεάζουν πολλαπλώς.
Ας προσεγγίσουμε το θέμα  έχοντας την εικόνα του καθρέφτη. Οι ανασφάλειες στο κρεβάτι παίζουν καθοριστικό ρόλο αν δεν νιώθεις καλά με το σώμα σου. Για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου βελτίωσε την εμφάνισή σου,  τη διατροφή σου,  αγόρασε τα πιο θηλυκά εσώρουχα,  ασχολήσου με κάποια αθλητική δραστηριότητα,  άλλωστε οι πιο ερωτικές γυναίκες δεν είναι οι όμορφες αλλά όσες αισθάνονται σέξι.
Στον  οργασμό τείνει να συμβάλει και η εμπιστοσύνη του συντρόφου σας προς εσάς και το αντίστροφο. Όταν λοιπόν ο σύντροφος σας αψηφά τις προτιμήσεις σας, και επιδίδετε σε πράξεις  που δεν σας βρίσκουν σύμφωνες, όπως η αντισυλληπτική μέθοδος,  τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα,  είναι αδύνατον να χαλαρώσετε, οπότε η εν λόγω ερωτική συνεύρεση έχει μόνον αρνητική επίδραση.
Η σχέση του σήμερα αποδεικνύεται μάστιγα της εποχής,  μιας και τα αποτελέσματά της,  δυστυχώς είναι ο εχθρός του απολαυστικού σεξ.  Μελέτες έχουν δείξει ότι οι περισσότερες γυναίκες  που απολαμβάνουν το σεξ και βιώνουν την εμπειρία του οργασμού διατηρούν σταθερή σχέση με κάποιο μόνιμο σύντροφο. Είναι γεγονός πως όσα λιγότερα γνωρίζετε για την ταυτότητα του ερωτικού συντρόφου σας,  τόσο περισσότερο ελλοχεύουν οι κίνδυνοι για  μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, αλλά και χωρίς να κολλήσουμε ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα.

Το καλό σεξ καθορίζεται από κάθε ζευγάρι ξεχωριστά, αφού οι δύο σύντροφοι εξερευνήσουν ο ένας τον άλλον. Όσο πιο πολύ κάποιος γνωρίσει το σώμα, την αναπνοή ακόμα και τη μυϊκή τάση του συντρόφου του, όσο περισσότερο μάθει να χαλαρώνει μαζί του και κατανοήσει τι είναι αυτό που λειτουργεί καλύτερα για αυτόν, τόσο πιο φυσικά θα δημιουργηθεί από κοινού μια εξαίσια σεξουαλική ζωή.