Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2020

Mια άλλη Ελλάδα ενόψει. Με τεκτονικές αλλαγές σε ΜΜΕ, επιχειρήσεις, τζάκια. Η Ελλάδα του 2020 δεν θα έχει καμμία σχέση με την σημερινή καθώς ένας κόσμος γκρεμίζεται και ένας άλλος ετοιμάζεται να πιάσει τα πόστα και την κουτάλα.
Προσέξτε: Δεν μιλάμε για ένα καλύτερο κράτος αλλά για αναδιανομή του πλούτου και των κέντρων εξουσίας. Ακόμη κι αν στην εξουσία βρεθεί ο Μητσοτάκης τίποτε δεν θα μπορεί να επιστρέψει στην προ-Σύριζα εποχή καθώς πλέον θα έχουν μπει για τα καλά πανίσχυρα ξένα συμφέροντα τα οποία θα αντικαταστήσουν τους εγχώριους ολιγάρχες. Ηδη από το αμέσως επόμενο διάστημα θα αρχίσει να ξετυλίγεται το νέο σκηνικό με την αποκάλυψη του κρυμμένου πλούτου της μεταπολίτευσης.
Υπήρξαν πολλοί ξένοι παράγοντες, κράτη, μυστικές υπηρεσίες, κλπ, που συνέδραμαν τις ελληνικές αρχές ώστε να εντοπιστούν τα ίχνη του χρήματος που φυγαδεύθηκε από την Ελλάδα στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Η λίστα με τα ονόματα και τους προορισμούς στυς οποίους κάποιοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι ασφαλές το παρκαρισμένο χρήμα τους βρίσκονται στην διάθεση των ελληνικών αρχών αλλά και κάποιων άλλων υπηρεσιών που ειδικεύονται στο κυνήγι κεφαλών.
Αυτό το προσεχές διάστημα θα προκαλέσει κινηματογραφικές ανακατατάξεις, τέτοιες που κάποιοι από αυτούς που σήμερα εμφανίζονται ως οι εκλεκτοί του Σύριζα, στα ΜΜΕ για παράδειγμα, μπορεί να γίνουν αντικείμενο εξονυχιστικής έρευνας από την δικαιοσύνη και στο τέλος της μέρας να καταλήξουν στον Κορυδαλλό.
Κουρδιστό Πορτοκάλι