Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Κολλημένος με την πρώην; Μόνο εμείς ξέρουμε αν την ξεπέρασες!

Κολλημένος με τη πρώην; Μόνο εμείς ξέρουμε αν την ξεπέρασες! enneanews

Τη χώρισες εσύ; Σε έστειλε εκείνη; Πλέον δεν έχει καμία απολύτως σημασία γιατί το σημαντικότερο  είναι πως μήνες μετά τον χωρισμό εσύ την σκέφτεσαι περισσότερο και από την αρχή της σχέσης σας… Είναι που την βλέπεις στο Facebook  να κάνεις check in στα νότια προάστια και σκας από τη ζήλια σου, είναι που οι μπλούζες σου μυρίζουν το άρωμα της, είναι που νόμιζες πως θα βρεις καλύτερη στον δρόμο σου…
Αν πάντως θεωρείς πως την έχεις ξεπεράσει εμείς σου αποκαλύπτουμε τα σημάδια πως δείχνουν πως είσαι ακόμα κολλημένος μαζί της και ας μην το παραδέχεσαι…
1.      Της κάνεις like στο Facebook σε φωτογραφία προφίλ της στις τρεις τα ξημερώματα! Κάποιος μέθυσε, αισθάνθηκε μοναξιά και πάτησε like για να της δείξει ότι την σκέφτεται και με την ελπίδα πως θα εκείνη θα στείλει μήνυμα στο inbox. Μην περιμένεις, όμως… είναι λίγο απελπισμένο.
2.      Της στέλνεις μήνυμα όταν συμβαίνει κάτι συγκλονιστικό στη ζωή σου (πήρες προαγωγή, πήρες αύξηση) ή κάτι εντελώς ασήμαντο (πήγες τον σκύλο στον κτηνίατρο, ο Μπάμπης βρήκε κοπέλα!).Παραδέξου το. Φτηνές δικαιολογίες για να κρατάς επαφή.
3.      Έχεις ακόμα φωτογραφίες στο κινητό σου από διακοπές αγκαλίτσα, ηλιοβασιλέματα, selfies με φιλιά, duckfaces και τα γνωστά. Δεν λέμε να σβήσεις ένα ολόκληρο κομμάτι της ζωής σου, αλλά το ότι την έχεις στο κινητό σου σημαίνει ότι μπαίνεις και την κοιτάς. Ναι, την θες ακόμα.
4.      Το τηλέφωνό της είναι ακόμα στα favorites του κινητού σου. Δεν χρειάζεται να σβήσεις το τηλέφωνό της, αλλά γιατί την έχεις ακόμη στα αγαπημένα;
5.      Κρατάτε τακτική επικοινωνία, αλλά αποφεύγεις να της μιλήσεις για τα προσωπικά σου; Δεν της είπες για την κοπέλα που γνώρισες στο club, δεν ανέφερες την κοπέλα στο γραφείο που φλερτάρεις, δεν σχολίασες το τελευταίο one night stand. Μάλλον φοβάσαι πως αν τα μάθει έχεις χάσει κάθε πιθανότητα να γυρίσει σε σένα.
6.      Βρίσκεις μονίμως αφορμές να μιλάς για εκείνη στα φιλαράκια σου. «Και που λέτε με την Κλαίρη είχαμε και πάει για…» κανείς δεν σε προσέχει γιατί μας έχεις πει την ιστορία χιλιάδες φορές!


Συμβουλή: Αν είσαι κολλημένος μαζί της ή πες της το ή προχώρα. Τίποτα στο ενδιάμεσο.